Siyaset ‘Konu milli bekaysa evet bekçiyiz’

‘Konu milli bekaysa evet bekçiyiz’

03.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

MHP lideri Bahçeli, “CHP Genel Başkanı bize sarayın bekçisi diyor. Konu milli bekaysa evet bekçiyiz” sözleriyle Kılıçdaroğlu’na yüklendi

‘Konu milli bekaysa evet bekçiyiz’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirmesine sessiz kaldığı gerekçesiyle kendisine “Lafla milliyetçilik olmaz” diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Bahçeli, Twitter’dan şu açıklamaları yaptı:

Haberin Devamı

- YAŞ TAHTAYA BASTI: CHP Genel Başkanı’nın şahsımla ilgili değerlendirmelerini ibretle izledim. Milliyetçilik konusunda kestiği ahkamı, kırdığı potu, döktüğü aklının dibini gülümseyerek takip ettim. Sayın Kılıçdaroğlu yine yaş tahtaya bastı, baltayı taşa vurdu, bir kez daha açığa düştü! Aklına eseni konuşan hak ettiğini bulur, lafın okkalısını duyar. Sayın Kılıçdaroğlu’nun milliyetçilik tarifi körün fil tarifine tamamıyla uyar. Virane zihninde milliğin kırıntısı dahi olmayan birisinin bize milliyetçilik hatırlatması yapması zeka özrü değil, zilletin zehir tesiridir.

- SENDEN MİLLİYETÇİ OLMAZ: Milliyetçilik lafla olmaz, doğru. Senden zaten milliyetçi olmaz. Vatana, bayrağa, orduya kast edenlerle ittifak kurmuş birisinin ağzına alacağı ne millet, ne de milliyetçiliktir, sadece zillet ve rezalettir. Sakarya’da Kurulu bulunan ve Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ne ait olan 1.Ana Bakım Fabrikalar Müdürlüğü işletimindeki mal ve hizmet üretim birimlerinin özelleştirme işlemleri 31 Aralık 2019’a kadar tamamlanacaktır. Burada takip edilecek özelleştirme yöntemi bir satış değil, işletme hakkının 25 yıl süreyle devridir. İşletme hakkının devir faaliyetleri 20 Aralık 2018 tarihinden itibaren Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Koordinatörlüğünde ilgili kurumların katılımıyla devam etmektedir.

Haberin Devamı

- NEDİR SENİ HOPLATAN?: Ortada satış yok iken var demek yalandır. İşletme hakkının devir işlemleri sürerken her şey bitti ve Katar ordusu aldı demek sahtekârlıktır. Neyden rahatsız oluyorsun? Savunma sanayinde yerlilik ve millilik oranının yüzde 68’e çıkmasından mı? Kendi kendine yeten bir ülke olmamızdan mı? Nedir seni hoplatan, hazım zorluğu çektiren? Söyle de belki tedavisi bulunur! Yıllarca tankı, topu, mühimmatı yabancılardan almadık mı? Dönem dönem uygulanan silah ambargolarıyla Türk ordusunun harekât kabiliyeti kısıtlanmadı mı? Kıbrıs Barış Harekatı’nda yaşanan acıklı yaptırımlar ne çabuk unutuldu?

- EVET BEKÇİYİZ: CHP Genel Başkanı ve tetikçi sözcüleri bize sarayın bekçisi diyorlar. Vatansa konu, evet bekçiyiz. Milletse konu evet bekçiyiz. Türklük ve milli bekaysa konu evet bin deva bekçiliğe tamam deriz. CHP’nin başını çektiği zillet ittifakına sesleniyorum; Peki sizler nerenin kuyruğu, nerenin kuytusu, nerenin kuvvesi, nerelerin seli önünde sürüklenen kütüğüsünüz?

Haberin Devamı

- NE ARA KARDEŞ OLDUK: Sayın Kılıçdaroğlu, Ülkücü kardeşlerime sesleniyorum diyor. Hangi ara kardeş olduk? Nurettin Soyer Ülkücülere her türlü eziyeti, işkenceyi, çileyi ve hatta idamı layık görürken de kardeş miydik? Var git işine Sayın Kılıçdaroğlu, incir ağacından oklava, darı unundan baklava, senden de bir halt olmaz, olamaz. Neymiş, babadan oğula suç geçmezmiş. Bunu çilekeş ülküdaşlarıma anlatın. Cumhur İttifakı 31 Mart’ta zilleti yere serecek. Demem odur ki: Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar...