Siyaset Meral Akşener ‘beni alın’ demiş

Meral Akşener ‘beni alın’ demiş

20.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için aradığı Cumhurbaşkanlığı Özel Kalemi’ne, “Burada hedef ben isem, bu kadar kişiyi ve aileyi bayram öncesi incitmek yerine beni almalarının dürüstçe bir davranış olacağını iletmek için Sayın Cumhurbaşkanı ile bir telefon görüşmesi yapmak istediğimi belirttim” dediğini açıkladı.

Meral Akşener  ‘beni alın’ demiş

Akşener’in kamuoyuna “MHP’ye sızma operasyonu” iddiasıyla yansıyan soruşturmada gözaltına alınan isimlerle ilgili yanlışlık olduğunu anlatmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istediği ortaya çıkmıştı. Akşener, önceki gece Twitter hesabından Cumhurbaşkanlığı Özel Kalemi ile yaptığı görüşmeye ilişkin şunları yazdı:
“Arkadaşlarımız gözaltına alınınca Cumhurbaşkanı’na sadece telefonla görüşme talebi içeren bir faks çektim. Perşembe günü özel kalem döndü. Görüşme talebimi ileteceklerini, görüşme konusu hakkında bilgi istediler. Özet olarak, gözaltına alınan arkadaşlarımız için olduğunu belirttim.
Burada hedef ben isem, bu kadar kişiyi ve aileyi bayram öncesi incitmek yerine beni almalarının dürüstçe bir davranış olacağını iletmek için Sayın Cumhurbaşkanı ile bir telefon görüşmesi yapmak istediğimi belirttim. Özel kalem konuyu ve talebimi ileteceklerini belirtti.”