Siyaset MHP yerel seçim kampına girecek

MHP yerel seçim kampına girecek

29.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçime hazırlık çalışmaları kapsamında 23-25 Kasım tarihlerinde Antalya’da partili belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

MHP yerel seçim kampına girecek

Bahçeli’nin açılış konuşmasıyla başlayacak toplantıda, belediye başkanlarına 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim çerçevesinde partinin seçim stratejisi hakkında bilgi verilecek. Belediye başkanlarına, yerel seçimlere yönelik beklentiler kapsamında teşkilatla uyumlu çalışma, vatandaşlarla buluşma, kadınlara yönelik etkinlikler, sosyal medya kullanımı da dahil olmak üzere, pek çok başlık altında yapılması gerekenler anlatılacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile bazı genel başkan yardımcılarının da sunum yapacağı toplantıda öncelikle “Üretken belediyecilik” ve MHP’nin ilkeleriyle ilgili başkanları bilgilendirilecek.

Haberin Devamı

Af teklifi sunumu

Parti, geleneksel hale gelen ancak yerel seçim nedeniyle büyük önem taşıyan bu toplantıda, yönetimindeki belediyelerin çalışmalarını da değerlendirecek. MHP liderinin bu toplantıda bazı il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor. İki gün sürecek kampta aynı zamanda Genel Başkan Yardımcılarının Kızılcahamam’da olduğu gibi Cumhur İttifakı ve af teklifi ile ilgili birer sunum yapmaları da bekleniyor.