Siyaset ‘Müslüm’ filmini izledi

‘Müslüm’ filmini izledi

24.12.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 2013’te hayatını kaybeden sanatçı Müslüm Gürses’in yaşamının anlatıldığı “Müslüm” filmini izledi.

‘Müslüm’ filmini izledi

Bir alışveriş merkezindeki sinemada eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile filmi izleyen Kılıçdaroğlu, çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu. Filmi “güzel” bulduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Benim kuşağım filmdeki sahnelerin pek çoğunu yaşadı. Anadolu insanının dramını anlatan bir film. Büyük acılar çeken bir sanatçının nasıl yükseldiğini görüyoruz. Büyük bir ilgiyle izledik. Senaryosunu yazanlar, kameramanlar, yönetmenler, oyuncular hepsi de güzeldi, yüreğimize dokundular” dedi. Kılıçdaroğlu, filmdeki birden fazla sahneyi etkileyici bulduğunu ve izlerken duygulandığını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, sinemadan ayrılırken vatandaşlarla sohbet edip, fotoğraf da çektirdi.

Haberin Devamı

Öte yandan Kılıçdaroğlu dün gece Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemiz, kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı dilden çok yoruldu. Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat ısrarla Gezi direnişini terörize etmeye çalışıyor. Gezi direnişi, doğru olmayan bilgilerle ucuz siyasetine malzeme edilemeyecek kadar onurlu ve barışçıl bir demokrasi hareketidir” ifadelerini kullandı.