Siyaset Örgüt erzak topluyor uyarısı

Örgüt erzak topluyor uyarısı

10.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genelkurmay Başkanlığı, PKK’nın Kandil’deki yönetimi KCK’nın “Çekilmeyi durdurduk” açıklamasını yaptığı dakikalarda, 7 Eylül Cumartesi günü İskenderun’da yaşanan ilginç bir olayı internet sitesinden duyurdu.

Örgüt erzak topluyor uyarısı


Açıklamaya göre, Hatay’da yol kesen 4 “bölücü terör örgütü” üyesi, bir çocuğu rehin aldı. Çocuğun ailesine, bin lirayla, içinde undan bulgura, sucuktan çikolataya kadar çok sayıda malzemenin yer aldığı bir erzak listesini veren militanlar, ailenin erzakları getirmesinin ardından çocuğu bıraktı. Olayın ardından iki jandarma özel harekât timi bölgede araştırma yaptı ancak militanların izine rastlamadı. Alınan bilgiye göre, militanların talep ettiği erzak listesi 10 kişilik bir örgüt mensubunun yaklaşık 3 aylık ihtiyacını karşılayabiliyor.
Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde dün ayrıca Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in yeni fotoğrafları paylaşıldı. Toplam 28 kareye yer verilirken, Orgeneral Özel’in denizaltıda, savaş jetinde ve birlik denetlemelerinde çektirdiği fotoğraflar yer alıyor.