Siyaset Özdağ’ın Yavaş ısrarı sürüyor

Özdağ’ın Yavaş ısrarı sürüyor

26.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı adaylığa davet etme kararlarının ardında hiçbir komplo veya amaç bulunmadığını söyledi.

Özdağ’ın Yavaş ısrarı sürüyor

ANKARA Milliyet - “Kazanabilecek tek aday olmasına rağmen, CHP Genel Merkezi’nin Yavaş’ı adayı yapmama kararı almış olması bu çağrıyı yapma nedenimizdir” diyen Özdağ, “Partimiz, Yavaş’ın ismini gündeme taşıyarak onu göreve davet ederek sessiz sedasız tasfiye edilmesini engellemeyi ve adaylık yolunu açmayı hedeflemiştir. Yavaş’ın ismi artık masadadır, arkasında da Türk halkının desteği vardır” dedi.

Haberin Devamı

Yavaş ile bir temasının olmadığını belirten Özdağ, Yavaş isminin adaylığının arkasındaki kamuoyu gücünün her gün büyüdüğünü savundu.

‘İktidar panik içinde’

Özdağ, “İktidarın nasıl panik içerisinde olduğunu görüyoruz. Bu da Mansur beyin bu görevi ne kadar hak ettiğini gösteriyor. Bizi üzen iktidarın panik içerisinde olması değil; aslında Mansur beye sahip çıkması gereken CHP’de de panik içerisinde olunması. Eğer 6’lı ittifak Mansur beyi bizim bildiğimiz ama kamuoyu paylaşmadığımız değişik nedenlerle aday göstermezse biz Sayın Yavaş’a Zafer Partisi olarak teklif götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Yazarlar