Siyaset 'Parayla korkutmaya çalışıyorlar beni'

'Parayla korkutmaya çalışıyorlar beni'

06.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “1 milyon liralık tazminat davası açmışlar. Beni parayla korkutmaya çalışıyorlar. Benim parayla, pulla işim yok kardeşim” dedi.

Parayla korkutmaya çalışıyorlar beni

ANKARA Milliyet - Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup toplantısında özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

ZAM ARTI ZAM EŞİTTİR ERDOĞAN: Zamlar yağmur gibi geliyor, ama TÜİK açıklama yaptı, yıllık tüketici fiyatları yüzde 61, üretici fiyatları yüzde 115 arttı diyor. TÜİK aslında doğruları söylemiyor. Bunun çok yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz. ENAG'a göre yıllık enflasyon yüzde 143. Bu işin sorumlusu kim? Sarayda oturan... Onun için diyorum; zam, zam, zam eşittir Recep Tayyip Erdoğan. 20 yıldır memleketi yönetiyorsun kardeşim. ‘Ekonomistim’ diyor. Laf aramızda çakma ekonomist. Keşke ekonomist olsa. Hangi ekonomist bunu yapar, çakma ekonomist.

SARAYIN MAHKEMESİ: Beşli çetenin tahsildarlığını yapıyor diye eleştirdim. Bunun üzerine mahkemeden bir karar aldılar. Efendim ben ihtiyatlı konuşacakmışım. Beşli çete demeyecekmişim. Mahkeme böyle karar vermiş. Hangi mahkeme? Sarayın mahkemesi böyle karar vermiş... Bal gibi beşli çete... Bu ülkenin savcılarına da sesleneyim. Rüşvet olaylarının üzerine niye gitmiyorsunuz? Ben bunlara beşli çete dediğim için de beyefendi üzülmüş, incinmiş, gücenmiş beyefendi, evet sen beşli çeteye hizmet ediyorsun. Bir daha söylüyorum. Bir daha aç dava, bir daha dava açmazsan namertsin.

Haberin Devamı

ÇIK KARŞIMA: Kılıçdaroğlu’nun sesini nasıl keseriz diye mahkeme mahkeme dolaşıyorsun. Sen mahkeme mahkeme dolaşma, yiğitsen erkeksen güçlüysen erdemliysen senin dünya kadar televizyonun var, çık karşıma kardeşim, hesapsa hesaplaşalım. Çıkar mı, ben de biliyorum çıkmaz.

PARAYLA PULLA İŞİM YOK: 1 milyon liralık tazminat davası açmışlar. Beni parayla korkutmaya çalışıyorlar. Benim parayla pulla işim yok kardeşim. Parayla korkan sensin. Paraya tamah eden sensin. Benim ne parayla ne pulla ne sarayla hiçbir ilgim yok. Benim tek derdim var, bu ülkede herkes huzur içinde yaşasın.

SEKİZ ÖZELLİĞİ VAR: Bunların sekiz özelliği var, bir; saraylı kafası çıkarcıdır. Saraylı kafasının ikinci özelliği; bunlar torpilcidir. Üçüncü; bunlar tümüyle görgüsüzdürler. 50 bin dolarlık çantayla gezilir mi? Dördüncü özellik; bunlar kesinlikle temiz değil, bozulmuşlardır. Beşinci özellik; bunlar yüzsüzler. Altıncı özellik; bunlar inkarcıdırlar. Saraylı kafası aynı zamanda yalakadır... Sekizinci özellikleri; bunlar vicdansız..

Yazarlar