Siyaset Sadun Aren için TBMM'de tören düzenlendi

Sadun Aren için TBMM'de tören düzenlendi

10.03.2008 - 13:17 | Son Güncellenme:

.

Sadun Aren için TBMMde tören düzenlendi

Önceki gün vefat eden Türkiye İşçi Partisi’nin kurucularından, eski TİP milletvekili ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Sadun Aren için Meclis’te cenaze töreni düzenlendi.
Bir süredir tedavi gördüğü Bayındır Hastanesi’nde önceki gün yaşama veda eden Türkiye İşçi Partisi kurucularından eski milletvekili ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadun Aren için Meclis’te düzenlenen törene, Meclis Başkanı Köksal Toptan, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP Grup Başkanvekilleri Hakkı Süha Okay ve Kemal Anadol, CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP Genel Başkan Yardımcıları  Onur Öymen ve Mustafa Özyürek, Meclis İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, eski Meclis Başkanı Hikmet Çetin, TBMM İdare Amiri ve DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, DTP Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal, eski milletvekilleri Onur Kumbaracıbaşı, Fehmi Işıklar, Adnan Keskin, Uluç Gürkan ile CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş ve CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz gibi isimler katıldı.
Meclis’te cenaze töreninde, Aren’in eşi Münise Aren, çocukları Haldun ve Yeşne ile torunları da hazır bulundu. Aren’in eşi Münise Aren, taziyeleri kabul ederken Sadun Aren, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Kocatepe Camii’ndeki cenaze törenlerinin ardından Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.