Siyaset Saha Çözüm Masası kuruldu

Saha Çözüm Masası kuruldu

08.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Saha Çözüm Masası kuruldu. Masa, partinin oyunun az olduğu, ancak milletvekili çıkarma potansiyeli bulunup hiç belediye kazanamadığı 11 il için özel çalışma yürütecek.

Saha Çözüm Masası kuruldu

 

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - CHP Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, bu masanın koordinasyonunu yapmakla görevlendirildi. Saha operasyonu ve örgütlerle ilişkileri Çelik, belediye başkanlarının deneyimlerinin aktarılması konusundaki koordinasyonu ise Tüzün yürütecek.

Haberin Devamı

11 ilde kapılar çalınacak

İlk etapta Van, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Kars, Mardin, Kilis, Hakkari, Erzurum olmak üzere 9 ilde saha çalışması gerçekleştirilecek. Ardından bu illere Çankırı ve Aksaray eklenecek.

Saha çözüm masası adına illerde çalışma yürütecek ekiplerde parti örgütü temsilcileri ve gençler yer alacak. Ekipler, il başkanlarının önereceği, parti politikalarına hakim, iletişimi iyi ve güçlü olan ve bu konuda eğitim almış isimlerden oluşturulacak. Sorumluluk alanındaki evlerin kapısını tek tek çalacak ekipler, vatandaşın sorunlarını dinleyip not edecek. Bu sorunlara yönelik CHP’nin çözüm önerilerini anlatacak. Partinin projelerinin aktarıldığı broşürleri vatandaşa iletecek.