Siyaset Şahin: Benim imzam her yerde bulunur

Şahin: Benim imzam her yerde bulunur

02.04.2010 - 01:13 | Son Güncellenme:

Ak Parti’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu ve Anayasa Komisyonu’na sevk edilen anayasa değişikliğine ilişkin teklifi ile ilgili “imza skandalı” tartışması büyüyor

Şahin: Benim imzam her yerde bulunur

Teklifte imzasının olmadığını belirten TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, “Benim imzamın da olduğu listeleri her yerde bulmak

Şahin: Benim imzam her yerde bulunur
mümkündür” dedi.
CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Ak Parti’nin Meclis Başkanlığı’na sunduğu anayasa değişikliği teklifindeki imza listesinde Şahin’in de imzası olduğunu öne sürmüş, ardından da listenin değiştirildiğini iddia etmişti. CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Suha Okay da, “TBMM’de evrakta sahtecilik” yapıldığını savunarak değişik olan iki ayrı imza listesini basına dağıtmıştı.
Şahin, Polis Haftası nedeniyle Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve beraberindeki heyeti kabulünde konuya ilişkin soru üzerine şöyle konuştu:
“Benim bu anayasa değişiklik teklifinde imzam bulunmamaktadır. Ancak Meclis Başkanı olmadan önce değişik toplantılarda yoklama bakımından milletvekilleri genel merkezde veya başka bir yerde o listelere imza atarlardı. Benim imzamın da olduğu listeleri her yerde bulmak mümkündür. Onlara dayanarak ‘Meclis Başkanı’nın da metnin altında imzası vardır’ diye iddia etmeyi biraz ciddiyetten uzak buluyorum.”