Siyaset 'Seçimin eli kulağında'

'Seçimin eli kulağında'

18.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak dün MYK gündemiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Öztrak özetle şunları söyledi:

Seçimin eli kulağında

 

TIRNAĞI OLAMAZ: Erdoğan Aydın’da kendisini Menderes ile mukayese etmeye kalktı. O Menderes ki, ticarete atılmak isteyen oğluna, ‘Başbakan olduğum müddetçe, senin ticaret yapmana müsaade etmem' diyecek kadar, hassastı. Erdoğan 'tüccar siyaset yapacağız' diyerek işe başladı. Menderes’in tırnağı olamaz. Erdoğan, Menderes’in hatırasını, istismara başladıysa, kefen ve demokrasi edebiyatına sarıldıysa, seçimin de eli artık kulağındadır.

Haberin Devamı

ALLAH AKIL VERSİN: Erdoğan İmralı’daki terörist başına, yargıç cübbesi giydirecek kadar işi ileri götürmeye cüret etmiştir. Bir zamanlar 'sayın' dediği terörist başını meşrulaştırmaya kalkacak kadar kendini kaybetmiştir. Allah akıl ve izan versin.

PCR TESTİ: Salgın yeni varyantlarla yeniden pik yaparken, bu karar nasıl alındı? 24 saatte genelge neden değiştirildi? Milletin sağlığı bu kadar ucuz mu? Elde PCR testiniz mi kalmadı? PCR testi için paranız mı kalmadı?

EK BÜTÇE: 2021 bütçe verileri açıklandı. Hükümet 1 trilyon 346 milyar liralık harcama yetkisi almış. Ama yaptığı harcama 1 trilyon 600 milyar lira. Bütçe harcamaları alınan ödenekten fazla. Ek bütçe çıkarıldı mı? Hayır! Meclisin bütçe yapma hakkı fiilen elinden alınmış durumda.

Haberin Devamı

GEREĞİNİ YAPARIZ (Semra Güzel’in fezlekesi): Elinde silahla poz veren bir teröristle yan yana fotoğraf çektirmeyi asla kabul edemeyiz. Gereğini yaparız.