Siyaset Şehide hazin tören

Şehide hazin tören

28.06.2010 - 00:40 | Son Güncellenme:

İstanbul Halkalı’da askeri servis otobüsüne düzenlenen bombalı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 37 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Boşnak’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere askeri uçakla memleketi Samsun’a getirildi

Şehide hazin tören

Çarşamba Havaalanı’nda yapılan resmi törene şehitin yakınları ile Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı, Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, Ak Parti milletvekilleri, askeri ve mülki erkan katıldı.
Bayraklarla karşılanan cenazeyi uçaktan askerler indirdi. Aynı uçakla şehidin babası Salim Boşnak, annesi Hatun Boşnak, eşi Emel Boşnak ve çocukları 12 yaşındaki Berkay ile 9 yaşındaki Begüm Boşnak da geldi. Valui Hüseyin Aksoy acılı kardeşleri kucaklayarak teselliye çalıştı.
Emel Boşnak yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilirken, Berkay ve Begüm’ü Vali Hüseyin Aksoy ellerinden tutarak teselli etti. AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç da iki çocukla ilgilendi.

Bugün toprağa verilecek
Şehit Uzman Çavuş Mehmet Boşnak’ın cenazesi törenden sonra 100 araçlık konvoyla Samsun’un Bafra ilçesine götürüldü. Boşnak bugün ilçede yapılacak tören ardından Büyük Camii’de öğle saatlerinde kılınacak namaz ardından toprağa verilecek.

Haberin Devamı

Şehide hazin tören


5 bin kişi karşıladı

Şehide hazin tören