Siyaset Semiha Hanımsız asla

Semiha Hanımsız asla

24.02.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Binali Yıldırım, 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde birçok görev üstlendi. Uzun yıllar Ulaştırma Bakanlığı yaptı. Partisinin verdiği hiçbir görevden kaçınmadı.

Semiha Hanımsız asla

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarıştı. Cumhurbaşkanı Danışmanlığı yaptı. Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı olarak siyasi tarihe geçti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilmesinin ardından Meclis Başkanlığı görevini üstlendi. Şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na hazırlanan Yıldırım’ın tüm bu görevleri sırasında en büyük destekçisi eşi Semiha Yıldırım oldu. Her fırsatta eşinin kendisine olan desteğine vurgu yapan ve onun görüşlerine büyük önem verdiğinin altını çizen Yıldırım’ın Meclis’e vedasında da Semiha Hanım hemen yanındaydı.

Haberin Devamı

7 ay görev yaptığı TBMM’de bir veda yemeği düzenleyen Yıldırım, salona yine eşi Semiha Hanım ile el ele geldi. Yaklaşık 400 davetlinin bulunduğu yemekte tek tek tüm davetlilerin elini sıktı. Tokalaşma neredeyse 20 dakika sürdü. Tüm bu süre boyunca Semiha Hanım eşini dikkatle izledi. Yıldırım teşekkür turunu tamamladıktan sonra yerine geçerken Semiha Hanım yine eşinin yanında yerini aldı.