Siyaset Son dakika! Cumhurbaşkan Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile görüştü

Son dakika! Cumhurbaşkan Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile görüştü

06.02.2022 - 21:31 | Son Güncellenme:

Son dakika haberine göre; İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Covid-19’a yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Son dakika Cumhurbaşkan Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile telefonda görüştüğü belirtilerek, "Görüşmede; İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için 'geçmiş olsun' dileklerini iletti" denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter hesabından, Herzog'a teşekkür etti.

Haberin Devamı

IRAK BAŞBAKANI KAZIMİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Irak Başbakanı Mustafa Kazımi ile telefonda görüştüğü belirtilerek, "Görüşmede, Irak Başbakanı Kazımi, Kovid- 19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için 'geçmiş olsun' dileklerini iletti" denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter hesabından Kazımi'ye teşekkür etti.

DOWN SENDROMLU SPORCULARDAN DESTEK VİDEOSU

Down Sendromlu sporcular, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a 'geçmiş olsun' demek ve moral vermek için hazırladıkları videoda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine ulaşan videoyu Twitter hesabından paylaştı. Erdoğan, videonun açıklamasında şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Canım yavrularım, gözlerinizden öpüyorum. Sizin güzel yüreğinizden gelen o dualar ve temenniler bize güç veriyor. Ailelerinize selamlarımı iletin. İyi ki varsınız."