Siyaset ‘Sonsuz sanıyorlar’

‘Sonsuz sanıyorlar’

31.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Grup toplantısında Tevfik Fikret'ten alıntı yapan İYİ Parti lideri Akşener, "Hâlâ, 'Ceketimi assam seçilirim' havasındalar. İktidarlarını sonsuz sanıyorlar. Gerçeklerle yüzleşecekleri, o kutlu vakit yaklaşıyor” dedi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, özetle şunları söyledi:

‘Sonsuz sanıyorlar’

 

ÇATLAYINCAYA KADAR: AK Parti’nin liyakatsiz kadroları, 3-5-10 maaş alıp alıştıkları lüks hayatı, aynen sürdürüyor. Bize, hemen her konuda, yalan yanlış laf yetiştirmeye çalışıyorlar, ama bu konuya gelince, nedense tek bir iktidar mensubu, çıkıp da; 'Nerede o 5-10 maaş alanlar? Gösterin bakalım' diyemiyor.

Haberin Devamı

HERŞEYOLOJİ PROFESÖRÜ: Hatta Bay Kriz, utanmadan çıkıp vatandaşa, sağlıklı yaşam tavsiyeleri veriyor. Biliyorsunuz, 'herşeyoloji' profesörü Sayın Erdoğan her şeyden, 'bir kibrit kutusu' kadar anlar ama kendini her şeyin uzmanı görür. Nitekim, bu arkadaşımız, son olarak, yaşam koçluğuna soyundu. Geceleri, manda yoğurdu, kestane balı, Medine hurması ve yulafla karıştırıp, öyle yiyecekmişiz. Çünkü şifaymış. Peki bu şifa, bir asgari ücretlinin hanesine nasıl girecek?

İKTİDAR SARHOŞLUĞU: Onca sıkıntıya rağmen; geleneksel 'AK Parti İsraf Festivali', tüm şaşasıyla sürüyor. Çünkü hala, 'Ceketimi assam seçilirim' havasındalar. İktidarlarını sonsuz sanıyorlar. Tevfik Fikret, dizelerinde ne güzel söylemiş; 'Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak! Yarın bakarsınız söner, bugün çıtırdayan ocak' Varsın onlar, giderayak, kapış kapış, çanak çanak, yemeye devam etsinler. İktidar sarhoşluğunun biteceği, gerçeklerle yüzleşecekleri, o kutlu vakit yaklaşıyor.

Haberin Devamı

MÜSTAKBEL BAŞBAKAN SÖZÜ: Değerli polis kardeşlerim; birikimlerinize, haklarınıza, emeklerinize, ve huzurunuza yönelen tehditlerin farkındayız. Eski bir bakanınınız olarak, İYİ Parti’nin Genel Başkanı ve Türkiye’nin müstakbel başbakanı olarak söz veriyorum: Buna asla izin vermeyeceğiz!

‘Başkanlık Divanı’ değişti

İYİ Parti Lideri Akşener, parti kulislerinde konuşulan “vitrin” değişikliğine son Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında imza attı. Yeniden yapılandırma çerçevesinde Mehmet Akalın, Berna Sukas ve Arzu Önşen de Divan’da yer alamayan diğer isimler oldu. Divanda beş ismin de görev yeri değişti. Eski bakanlardan Ayfer Yılmaz, eğitimci Sevinç Atabey ve son seçimlerde Çanakkale’den milletvekilliğini yurt dışı oyların etkisiyle son anda kaybeden GİK üyesi Rıdvan Uz ise Divan’ın yeni üyeleri oldu.