Siyaset ‘Sosyal medya doğru kullanılmazsa adeta bataklık gibi tehlikeli’

‘Sosyal medya doğru kullanılmazsa adeta bataklık gibi tehlikeli’

02.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya düzenlemesinin en kısa sürede hayata geçirileceğini belirterek, “İnternet ve sosyal medya, sağladığı faydaların yanı sıra; doğru kullanılmazsa adeta bataklık gibi içine düşüp yutup yok edecek tehditleri de içinde barındırıyor” dedi.

‘Sosyal medya doğru kullanılmazsa  adeta bataklık gibi tehlikeli’

GÜLDEN ÇOKTAN İstanbul - Fatih Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde düzenlenen “Genç Projeler” programının açılış törenine katılan Erdoğan, amfide öğrencilerin arasında oturdu. Türkiye’nin en büyük kütüphanesini Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin içinde faaliyete geçirdiklerini söyleyen Erdoğan, “Rami Kışlasını restore ederek çok daha büyük kapasiteli bir kütüphaneyi inşallah İstanbul’umuza da kazandıracağız” dedi.

Haberin Devamı

Dünyanın pek çok yerinde sosyal medya konusunda ciddi düzenlemeler yapılmaya başlandığını aktaran Erdoğan, “Sizler maddi alt yapı ve imkanlar olarak çok şanslısınız. İnternet ve sosyal medya sağladığı faydalar yanı sıra doğru kullanılmazsa adeta bataklık gibi içine düşüp yutup yok edecek tehditleri de içinde barındırıyor. Türkiye olarak biz de benzer hazırlıklara başladık. En kısa sürede gereken düzenlemeleri yapacağız. Dijitalleşme ne kadar yaygınlaşırsa yaygınlaşsın kitabın yerini tutamaz. Kağıda basılı kitabı çantanızdan asla eksik etmeyin, düzenli spor yapın, ülkemizi ve dünyayı imkanınız ölçüsünde gezin” öğüdünde bulundu.

Yazarlar