Siyaset Sude Naz ve Ömer Faruk için son görev

Sude Naz ve Ömer Faruk için son görev

24.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da düzenlenen AK Parti Gençlik Şöleni sonrası Konya’ya dönerken Niğde’de meydana gelen kazada yaşamını yitiren üniversite ögrencisi Sude Naz Akkuş’un (20), Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki cenazesine katıldı.

Sude Naz ve Ömer Faruk için son görev

Kartepe Meşelik Park Camii’ndeki törene Erdoğan’ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, milletvekilleri ve Akkuş ailesi ve yakınları katıldı. Cenazede Sude Naz’ın annesi Gülşen Akkuş’un güçlükle ayakta durduğu görüldü. Aileye taziye dileklerini ileten Erdoğan, “Sude kızımızın bulunduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı gerekenler neyse bunların takibini yapıyor, yapacak. Bizler de bunun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. Akkuş’un cenazesi Kartepe İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Aynı kazada hayatını kaybeden Ömer Faruk Küçük (22) de Sakarya’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve AK Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşen cenaze töreni sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. Kaza kurbanlarından İlayda Karakoca da önceki gün Konya’da toprağa verilmişti.