Siyaset Türk milleti geçilmeyecek

Türk milleti geçilmeyecek

19.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Belçika’nın Avrupa Konseyi toplantısının yapılacağı yerin karşısında PKK çadırı açılmasından utanmadığını ve teröre kucak açtığını öne sürdü.

Türk milleti geçilmeyecek

Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yılı olduğunu anımsatarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmet ve şükranla andığını belirtti. “Bugün de her yolu deniyorlar ama Türk milleti geçilmeyecek” diyen Vural, “Güya insan hakları, hukuk, demokrasi diyen Belçika, Avrupa Konseyi toplantısının yapılacağı yerin karşısında PKK çadırı açılmasından ve PKK paçavralarını orada bulundurulmasından utanmıyor. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz, terör örgütüne kucak açıyorsunuz?” ifadesini kullandı.

Almanya’nın Türkiye’deki eğitim kurumlarını ve konsolosluğunu güvenlik sebebiyle kapattığına, ABD’nin de uyarı yayınladığına dikkati çeken Vural, “Terör korkusu yaygınlaştırılmak mı isteniyor? Neden beraber, birlikte olamıyoruz?” diye sordu. Vural, Nevruz’un, Türk dünyasının da kutladığı bir bayram olduğunu herkesin kutladığı bu değeri sadece Kürtlerin kutladığı bir bayram olarak nitelendirmenin doğru olmadığını kaydetti.

Yazarlar