Siyaset Türk polisi kurban ediliyor

Türk polisi kurban ediliyor

23.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da yolsuzluk iddiasıyla yürütülen soruşturma sonrası emniyette görevden almalara ilişkin değerlendirme yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Toplu kıyımlar, çığ gibi büyüyen ve her tarafa sıçrayan görevden almalar hükümet üzerindeki şüpheleri alabildiğine kuvvetlendirmiştir” dedi.

Türk polisi  kurban ediliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili, “Adı yolsuzluk haberlerine karışan, rüşvet aldığı söylenen, çocuklarının evinde para madenleri bulunan hükümet üyeleri hakkında derhal istifa veya azil süreci başlatılmalıdır. Şu an itibariyle şüpheli durumda bulunan bakanların alacakları her karar, atacakları her imza, yapacakları her idari tasarruf gayri ahlaki olduğu kadar gayri meşru sayılacaktır” dedi. Bahçeli, şunları söyledi:

Haberin Devamı

POLİS HÜKÜMETİN HIŞMINA uğruyor: Emniyet Genel Müdürlüğü’ndeki toplu kıyımlar, çığ gibi büyüyen ve her tarafa sıçrayan görevden almalar hükümet üzerindeki şüpheleri alabildiğine kuvvetlendirmiştir. Türk polisi hükümetin hışmına ve mütecaviz emellerine kurban gitmektedir. Oysaki emniyet mensuplarımız yalnızca görevlerini ifa etmekte, verilen emirlerin gereğini yerine getirmektedir. Hükümet Türk polisiyle boğuşmayı bırakmalı, sahip olduğu siyasi imkânlara dayanarak haysiyetli emniyet mensuplarına güç gösterisi yapmaktan bir an önce vazgeçmelidir. Türk polisi yalnız ve sahipsiz değildir.

n AZİL SÜRECİ BAŞLATILMALI: Adı yolsuzluk haberlerine karışan, rüşvet aldığı söylenen, çocuklarının evinden para madenleri bulunan hükümet üyeleri hakkında derhal istifa veya azil süreci başlatılmalıdır. Şu an itibariyle şüpheli durumda bulunan bakanların alacakları her karar, atacakları her imza, yapacakları her idari tasarruf gayri ahlaki olduğu kadar gayri meşru sayılacaktır. MHP bu doğrultuda gerekli her iradeyi gösterecek, gayri meşru yollardan servet edinen haramzadelerin yakasını ve peşini bırakmayacaktır.

Yazarlar