Beşiktaş Aboubakar gerçeği ortaya çıktı! Beşiktaş için astronomik teklifi elinin tersiyle geri çevirdi

Aboubakar gerçeği ortaya çıktı! Beşiktaş için astronomik teklifi elinin tersiyle geri çevirdi

10.09.2023 - 09:44 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta takımın yıldız ismi Aboubakar'la ilgili gerçek ortaya çıktı. Siyah-beyazlı ekibin göz bebeği Kamerunlu yıldız, Beşiktaş için adeta bir serveti elinin tersiyle reddetti. İşte detaylar...

Aboubakar gerçeği ortaya çıktı Beşiktaş için astronomik teklifi elinin tersiyle geri çevirdi

 

Siyah-Beyazlı takımın göz bebeği konumunda bulunan Vincent Aboubakar’ın, Arap Yarımadası’ndaki transfer çılgınlığının hedeflerinden biri olduğu ortaya çıktı. Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan kulübü Al Nassr’a gitmesiyle hareketlenen Orta Doğu transfer piyasasında Katar Ligi ekibi Al Rayyan’ın da, Kara Kartal’ın yıldızı Aboubakar için girişimde bulunduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

SEZONA SUUDİ ARABİSTAN DAMGASI

Suudi Arabistan Ligi futbol takımları adeta bu sezon transfer piyasasında fırtına estirdi, birçok yıldız futbolcuya yüksek maaşlar ve bonservis ödeyerek imza attırdı.

Aboubakar gerçeği ortaya çıktı Beşiktaş için astronomik teklifi elinin tersiyle geri çevirdi

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a gitmesiyle başlayan çılgınlıkta Benzema, Kante, Mane, Neymar ve Mahrez gibi yıldızlar Suudi Arabistan ekiplerinin yolunu tuttu.

DEVASA TEKLİF

Fanatik'te yer alan habere göre Arap kulübünün, Beşiktaş’tan yıllık 3.1 milyon Euro kazanan Kamerunlu golcüye, senelik 8 milyon Euro garanti ücret ve 1.5 milyon Euro da şampiyonluk bonusu olmak üzere 9.5 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu bildirildi.

Aboubakar gerçeği ortaya çıktı Beşiktaş için astronomik teklifi elinin tersiyle geri çevirdi

KABUL ETMEDİ

Kara Kartal’a devre arasında Al Nassr’la yollarını ayırması sonrasında kazandırılan Vincent Aboubakar, Beşiktaş’a 3.1 milyon Euro’ya imza atmıştı. 31 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun, Al Rayyan’dan gelen bu astronomik teklifi reddettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

SADECE 1 YILDA KAZANABİLİRDİ

Yıldız futbolcunun, Beşiktaş’ta 3 yılda alacağı ücreti, sadece 1 senede kazanma şansını da elinin tersiyle iterek takımda kalmayı seçtiği ifade edildi. Siyah-Beyazlı yönetimin, hiçbir şekilde göndermeyi düşünmediği deneyimli isim, bu kararıyla Kara Kartal’da mutlu olduğunu göstermiş oldu.

Yazarlar