Galatasaray Galatasaray'da Cedric Bakambu hazırlanıyor! Süper Lig'in genç yıldızı gündemde

Galatasaray'da Cedric Bakambu hazırlanıyor! Süper Lig'in genç yıldızı gündemde

06.11.2023 - 19:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Cedric Bakambu'nun devre arasında ayrılabileceği öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların Bakambu'nun ayrılma ihtimali nedeniyle, Süper Lig'in yıldızını gündemine aldığı vurgulandı.

Galatasarayda Cedric Bakambu hazırlanıyor Süper Ligin genç yıldızı gündemde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Cedric Bakambu bir türlü istenilen performansı sergileyemedi. Sarı-kırmızılılarda hayal kırıklığı yaratan Cedric Bakambu'nun ayrılık ihtimali doğduğu, idarecilerin bu ihtimale karşın Süper Lig'in yıldızını gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Mauro Icardi'ye alternatif olması için transfer edilen Cedric Bakambu, geride kalan süreçte 9 maça çıktı. 32 yaşındaki santrfor, 237 dakika sahada kalırken herhangi bir skor katkısı veremedi.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'da Cedric Bakambu'nun ayrılık ihtimali ortaya çıktı. Demokratik Kongolu santrforun ara transfer döneminde takımdan ayrılabileceği vurgulandı.

ERENCAN YARDIMCI GÜNDEME GELDİ

Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda gündemine Erencan Yardımcı'yı aldığı aktarıldı. Pendikspor'da kiralık olarak forma giyen Erencan Yardımcı'nın Eyüpspor'daki sözleşmesinde Galatasaray'ın satın alma maddesinin bulunduğu kaydedildi. 21 yaşındaki santrforun ara transfer dönemi için Galatasaray'ın gündemine geldiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Cedric Bakambu hazırlanıyor Süper Ligin genç yıldızı gündemde

Erencan Yardımcı, Pendikspor formasını bu sezon 9 maçta giydi. 21 yaşındaki forvet bu süreçte 3 gol sevinci yaşadı. Pendikspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Erencan Yardımcı'nın güncel piyasa değeri 650 bin euro.

41 Futbol Kulübü altyapısında yetişen Erencan Yardımcı daha sonra Galatasaray altyapısı, Eyüpspor ve kiralık olarak Alanyaspor formaları giydi. U21 Milli Takımı'nda 7 maça çıkan Erencan Yardımcı, 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar