Galatasaray Galatasaray'da Sacha Boey'a yeni sözleşme! Serbest kalma maddesi gündemde

Galatasaray'da Sacha Boey'a yeni sözleşme! Serbest kalma maddesi gündemde

26.09.2023 - 18:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların Fransız oyuncuyla yeni sözleşme imzalamaya hazırlandığı iddia edildi.

Galatasarayda Sacha Boeya yeni sözleşme Serbest kalma maddesi gündemde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Sacha Boey bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni kazandı. Sarı-kırmızılılarda 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin uzatılması kararı alındığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray ile Fransız sağ bek arasındaki görüşmelerin ayrıntıları ortaya çıktı. Sacha Boey'un sözleşmesine serbest kalma maddesinin koyulmasının gündemde olduğu vurgulandı. İşte ayrıntılar...

GENÇ YAŞTA TRANSFER OLDU

Rennes altyapısında futbola başlayan Sacha Boey, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Dijon forması giydi. Sarı-kırmızılılar, Fransız sağ beki 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin euro bedelle renklerine bağladı.

Galatasarayda Sacha Boeya yeni sözleşme Serbest kalma maddesi gündemde

Sarı-kırmızılılarda inişli çıkışlı bir performans gösteren Sacha Boey, geçtiğimiz sezon başında kamp kadrosuna bile dahil edilmemişti. Fransız sağ bek, sezonun ilk maçında yaşanan sakatlık problemleri nedeniyle ilk 11'de yer almış ve ardından formayı bir daha bırakmamıştı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon inanılmaz bir performans sergileyen Sacha Boey, Avrupa devlerini peşine taktı. Sevilla, Tottenham ve Bayer Leverkusen gibi ekiplerin peşinden koştuğu Sacha Boey, sarı-kırmızılılarda kaldı.

Galatasarayda Sacha Boeya yeni sözleşme Serbest kalma maddesi gündemde

SEZONA HIZLI BAŞLADI

Sacha Boey, Galatasaray'da bu sezon tüm resmi maçlarda oynadı. Fransız sağ bek bu mücadelelerin hepsinde ilk 11'de yer aldı ve hiç kenara gelmedi. Galatasaray formasıyla bu sezon 12 maça çıkan Sacha Boey, 1 gol sevinci yaşadı.

YENİ SÖZLEŞME GÜNDEMDE

Galatasaray'da Sacha Boey'la sözleşme uzatılması kararının alındığı iddia edildi. Sabah'ın haberine göre; Fransız futbolcuyla görüşen yönetimin Sacha Boey'un maaşında önemli bir artışa imza atacağı aktarıldı.

Galatasaray'da şu anda 450 bin euro kazanan Sacha Boey'un maaşının 1 milyon 250 bin euro civarına çıkarılacağı belirtildi. Sacha Boey'un sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma maddesinin konulmasının gündemde olduğu kaydedildi. Galatasaray ile Sacha Boey arasındaki sözleşme görüşmelerinde son aşamaya gelindiği vurgulandı.

Galatasarayda Sacha Boeya yeni sözleşme Serbest kalma maddesi gündemde

Sacha Boey'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro. Genç futbolcu kariyerinde daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Fransa Kupası şampiyonluğu
1 - Süper Lig şampiyonluğu

Yazarlar