İspanya La Liga Real Madrid'in Kylian Mbappe transferini açıkladı! 'Olma ihtimali yüzde 80'in üzerinde'

Real Madrid'in Kylian Mbappe transferini açıkladı! 'Olma ihtimali yüzde 80'in üzerinde'

26.09.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

La Liga Başkanı Javier Tebas, Real Madrid'in Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi transfer etme olasılığının oldukça yüksek olduğunu açıkladı.

Real Madridin Kylian Mbappe transferini açıkladı Olma ihtimali yüzde 80in üzerinde

İspanyol futbolunun en önemli kişileri arasında yer alan Javier Tebas suskunluğunu bozdu. Avrupa Süper Ligi projesi ve Kylian Mbappe'nin transferi hakkında konuşan Javier Tebas çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Avrupa Süper Ligi projesinin yeniden canlanma ihtimalinin her zaman var olacağını belirten Javier Tebas, "Süper Lig projesinin yeniden canlanma ihtimali her zaman var. Ben henüz Florentino Perez'in kaybettiğini görmedim" ifadelerini kullandı.

Kylian Mbappe'nin gelecek sezon Real Madrid'e transfer olma ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiren Javier Tebas, "La Liga, Kylian Mbappe için ideal bir yer. Kylian Mbappe'nin gelecek sezon Real Madrid'e transfer olma ihtimali yüzde 70-80'in üzerinde. Onun burada olması bizim için çok iyi olur ama gelmezse de bir ölüm kalım meselesi olmaz" açıklamasını yaptı.

Real Madridin Kylian Mbappe transferini açıkladı Olma ihtimali yüzde 80in üzerinde

SEZONA FORMDA BAŞLADI

Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 24 yaşındaki oyuncu bu sezon Fransa Ligue 1 devinde 6 maça çıktı. Kylian Mbappe bu mücadelelerde 8 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

AS Bondy altyapısında futbola başlayan Kylian Mbappe daha sonra Clairefontaine ve Monaco formaları giydi. Paris Saint Germain, Kylian Mbappe'nin bonservisi için 2018-2019 sezonu başında Monaco'ya 180 milyon euro ödedi.

Real Madridin Kylian Mbappe transferini açıkladı Olma ihtimali yüzde 80in üzerinde

Fransa Milli Takımı'nda 71 maça çıkan Kylian Mbappe, 40 gol atma başarısı gösterdi. 24 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 180 milyon euro. Kylian Mbappe kariyerinde daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Dünya Kupası şampiyonluğu
6 - Fransa Ligue 1 şampiyonluğu
3 - Fransa Kupası şampiyonluğu
1 - UEFA Uluslar Kupası şampiyonluğu
2 - Fransa Lig Kupası şampiyonluğu
1 - U19 Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu
3 - Fransa Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar