Tatil 2012-2013 Uludağ Kayak Sezonunu Açıyoruz!

2012-2013 Uludağ Kayak Sezonunu Açıyoruz!

23.11.2012 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kış yaklaştığını hafiften hissettirmeye başladı. Kayak tutkunlarını hafiften bir heyecan ve merak sarmaya başladı. Birçok kayakçı merak ediyor? 2012- 2013 kış sezonunda Uludağ turu fiyatları ne kadar olacak?

2012-2013 Uludağ Kayak Sezonunu Açıyoruz

TatilKampanyasi.com her yıl olduğu gibi bu yılda Uludağ kayak turu için sizlere en uygun fiyatları sunuyor. 2012 -2013 kış sezonu için Uludağ Kayak Turu’nun fiyatı 55 TL. Ayrıca Kayak takımı ve kayak kıyafetleri olmayanlar için %50’lere varan indirimlerle kayak ve ekipmanı kiralama imkanı sunuyor.

Uludağ kayak turu için tıklayın

Gece geç saatlerde çıkıyoruz Uludağ’da kayak yapmak için yollara. Feribot geçişinin ardından araç içersinde kahvaltımızı yapıyoruz. Bursa’dan Uludağ’a tırmanış sırasında rehberimiz Uludağ ve Kayak hakkında bilgiler sunuyor misafirlerimize. Ayrıca indirimli ekipman kiralamanızı sağlayacak olan indirim kuponları burada dağıtılıyor.

Uludağ’a sabahın erken saatlerinde varıyoruz, gece yola çıkmanın ödülünü ilk olarak kayak odalarında kayak kiralarken alıyoruz. Kalabalık olmadan en iyi kayak takımlarını, en iyi kıyafetleri kiralıyoruz. Pistlerin açılması ile daha kimsenin kaymadığı, henüz bozulmamış pistlerde hemen kayak yapmaya başlıyoruz.

Uludağ kayak turu için tıklayın

Öğle yemeği Uludağ’da sımsıcak bir ortamda dileyenler sucuk ekmek + içecek dileyenler açık büfe olarak alabiliyor. Yemekten sonra yine tüm pistlerde kayak yapma keyfini çıkarıyoruz.

Akşamüstü saat 17.00 gibi Uludağ’dan ayrılarak Bursa’nın o meşhur iskenderini tatmak üzere Bursa’ya doğru hareket ediyoruz. İskender molasının ardından TatilKampanyasi.com’un o sınırsız ve benzersiz ikramları ile İstanbul’a doğru yol alıyoruz.

Uludağ kayak turu için tıklayın

Yol boyunca herkes kendi kayak deneyimini, en çok sevdiği pisti anlatıyor diğer misafirlerimize.