Tatil Belgrad Ormanları’nın ortasında havuz keyfi

Belgrad Ormanları’nın ortasında havuz keyfi

28.05.2015 - 14:49 | Son Güncellenme:

İstanbul’da, doğanın içinde havuz keyfi yaşamak isteyenler için Kemer Country Club havuz sezonunu açıyor. Özel menüleri ve aktiviteleriyle Kemer Country Club konuklarını bekliyor.

Belgrad Ormanları’nın ortasında havuz keyfi

Hayatın bütün renklerini bir arada bulunduran Kemer Country Club, ormanın içinde, şehrin karmaşasından uzak bir yaz geçirmek isteyenler için keyifli bir alternatif sunuyor. Yetişkin ve çocuk havuzlarıyla doğanın içinde yazın keyfini çıkarma ve konaklama imkânı sağlayan Kemer Country Club, ferahlatıcı kokteylleri ve yaza özel menüsüyle konuklarını bekliyor.

Haberin Devamı

Havuz kenarında Kemer Country Club’ın lezzetli yemeklerinden tatmak isteyen misafirler için taş fırından çıkan lezzetlerin yanı sıra salata, sandviç ve çocuklara özel menüler de servis ediliyor.

Pazartesi hariç, diğer günler 09:00– 20.00 saatleri arasında açık olan havuzlar, dışarıdan gelen konuklar için hafta içi tek kişi giriş ücreti 50 TL, hafta sonu 100 TL. 0-12 yaş grubunun ise % 50 indirimli yararlandığı havuzları sezon boyunca 1.800 TL’ye kullanmak da mümkün.

Uzun ve sıcak yaz günlerinde serinlemek, dinlenmek ve iyi vakit geçirmek isteyenlerin buluşma noktası olan Kemer Country Club havuzları, yaz sonuna kadar konuklarını bekliyor.

Rezervasyon için: 0 212 239 76 96