Tatil Bülbül Yuvası Butik Hotel Foça'da sizi bekliyor...

Bülbül Yuvası Butik Hotel Foça'da sizi bekliyor...

25.04.2011 - 09:54 | Son Güncellenme:

Beş duyunuzu şımartmayı arzuluyorsanız, Bülbül Yuvası Butik Otel sizin için biçilmiş bir kaftan. Bir kaftan ki; tarihi İyon’ lara dayanan, adını bir zamanlar denizlerinde yaşayan foklardan almış dünyada yavaş yaşayan şehirlerin en güzellerinden birinde Foça’ da kale burçlarının dibinde, yaşayan tarihin tam da ortasında yer alıyor.

Bülbül Yuvası Butik Hotel Foçada sizi bekliyor...

Otel sahibesi Selma Hanım’ın profesyonel bir ekiple yaratıp yönettiği, her kalışınızda size ayrı bir keyif vermek amacıyla hazırladığı 5 ayrı tarz odaya sahip Bülbül Yuvası Butik Otel, adındaki butikliğe yaraşır bir anlayışla konuklarını ağırlıyor.

Haberin Devamı


İlk konaklamaların ardından sık sık görüşülen dost tanımlamasına giren, misafirlerin evlerinden de öte rahat, huzur ve keyfi yaşamaları için tasarlanmış her detay.


Velia ve Caria’ da keten ve Foça dağlarının huzur ve ruhu var, Larissalar’ da Foça’ da izleri kalmış Roma ve Osmanlı medeniyetlerinin renk ve keyfi olağanüstü deniz manzarası ile örtüşüyor. Alalialar’ da mavi ve eflatun bir renk armonisiyle denize bakan jakuzi keyfi eşsiz..


Massalialar’ da Foça’ nın rengi morun en güzel tonlarını deniz fenerine bakan bir Türk hamamıyla yansıtıyor.
Konuklarına oda kahvaltı ve otel fırınından taze çıkmış kurabiyelerle akşam çayı ikram ediyor. Öğle ve akşam alakart olarak Ege ve Akdeniz mutfağının en leziz tatları sunuluyor.

Haberin Devamı


Özel şarap kavı lezzetli yöre ve dünya peynirleri ile gün batımında Foça’ ya ayrı bir güzellik katıyor.
Sabah kahvaltıları en şımarığı otelin; Foça dağlarından toplanan otlar kendi besledikleri yumurtayla, ev reçelleri, ev zeytinleri ve ev böreklerine eşlik ediyor.Meyvelerin yanı sıra çiçekler de reçelleşiyor. Bülbül Yuvası’ nda erguvan, mandalina çiçeği ve akasya ve de Isparta’ dan gelen gül..


Tümü french bed olan odalarda ve otelin kapalı alanlarında sigara içilmiyor.
Otel ve oda yapısı nedeniyle 12 yaş altı konuk ağırlanamıyor.


Yaz aylarında şehrin her yerinden denize girme imkanı olan Foça’ da birbirinden eşsiz doğal plaj bulunmaktadır.
İster otelin önündeki iskeleden, ister konukların ücretsiz olarak yararlandığı anlaşmalı plajlardan, isterseniz de sizin için organize edilen tekne turlarından Ege’ nin tadını çıkarabilirsiniz.
Eşsiz Foça deneyimi için Bülbül Yuvası sizi bekliyor.