10.01.2020 - 16:52 | Son Güncellenme:
Şehrin tam kalbinde yer alan ve konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatan Conrad İstanbul Bosphorus, Ocak ayından itibaren iki farklı mekanında birbirinden lezzetli “Mutfak Atölyeleri” düzenlemeye başlıyor. Manzara Restoran ve Summit Bar&Terrace’ta gerçekleşecek atölyelerde katılımcılar mutfaktaki hünerlerini geliştirirken, Conrad’ın usta şeflerinden lezzet sırlarını da öğrenecek. Her ay farklı konseptlerde düzenlenecek atölyeler, Ocak ayından itibaren meraklılarıyla buluşacak.
Boğaz manzarası eşliğinde suşi yapımının incelikleri
Conrad İstanbul Bosphorus, enfes Boğaz manzaralı mekanı Summit Bar&Terrace’ta, yetişkin misafirlerine özel düzenlediği Mutfak Atölyeleri’nin ilkini, 23 Ocak Perşembe günü, saat 20.00’de gerçekleştirecek. Maksimum 10 kişilik katılımcıyı ağırlayacak atölyede, misafirler bir yandan Conrad’ın deneyimli suşi şefinden Uzak Doğu’nun en ikonik lezzetinin püf noktalarını öğrenirken, bir yandan da kendi suşilerini hazırlama imkanı bulacaklar. Summit Bar&Terrace’ta gerçekleşecek suşi atölyesinin kişi başı fiyatı 250 TL olacak. Mutfak becerilerini geliştirmek, lezzetli yemeklerin nasıl pişirileceğini Conrad’ın usta şeflerinin eşliğinde öğrenmek isteyenler, Summit Bar&Terrace’ın mutfak atölyelerini kaçırmasın.
Manzara Restoran’da küçük şefler iş başında!
Ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte hem eğlenip hem de lezzetli yemekler hazırlayabilecekleri “Küçük Şefler” atölyesi, 25 Ocak Cumartesi günü, Conrad İstanbul Bosphorus’un Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarasına sahip mekanı Manzara Restoran’da gerçekleşecek.