Tatil DoubleTree Hilton'dan Antalya'ya yeni resort

DoubleTree Hilton'dan Antalya'ya yeni resort

21.05.2018 - 15:27 | Son Güncellenme:

DoubleTree by Hilton, Antalya – Kemer’de ultra her şey dahil konseptli resortunun açılışını duyurdu. 324 misafir odasına sahip bu resort, Türkiye’de uzun süredir faaliyette bulunan 14 diğer DoubleTree by Hilton ailesine katıldı.

DoubleTree Hiltondan Antalyaya yeni resort

Sıcak havası ve büyüleyici doğal güzellikleriyle bilinen Kemer, Toroslar’ın arkasında ve Milli Park’ın çam ormanları içerisinde yer alıyor. DoubleTree by Hilton resortun misafirleri, yürüme mesafesinde yer alan Kemer ilçe merkezi ile birlikte Kemer çevresini keşfedebilecek ve otele beş kilometre uzaklıkta bulunan Faselis ve Olimpos’un antik kalıntılarını görebilecek.

Haberin Devamı

Double Tree by Hilton misafirlerine özel karşılama hizmeti

Misafirlerini karşılama esnasında dünyanın her yerinde ikram ettiği muhteşem cookie’leriyle ikonlaşan Double Tree by Hilton, tesis içerisindeki her odaya DoubleTree by Hilton’ın ikramları arasında yer alan gurme çayları, kahve servisi ve Crabtree & Evelyn’in ferahlatıcı güzellik ürünlerini sunuyor.

DoubleTree by Hilton’un Küresel Başkanı Shaqn McAteer, “Mükemmel plajları, yıl boyunca güneşli havası ve yakınındaki birçok cezbedici keşif yerleri ile bilinen Antalya’ya ilk tesisimizi açmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi. “Türkiye, 2018’in ilk ayında ülkeyi ziyaret eden 1.5 milyon kişi ile önemli bir turist merkezi olmaya devam ediyor. Bizler de DoubleTree by Hilton Antalya – Kemer’de misafirlerini ağırlamayı dört gözle bekliyoruz”.