Tatil Manavgat Kurban Bayramı için hazır

Manavgat Kurban Bayramı için hazır

30.07.2020 - 08:59 | Son Güncellenme:

Antalyanın Manavgat ilçesinde her yıl 2 milyona yakın yerli ve yabacı turistin ziyaret ettiği dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi'nde, Kurban Bayramı için hazırlıklar tamamlandı.

Manavgat Kurban Bayramı için hazır

Bütün dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında alınan tedbirler kapsamında ziyarete kapatılan Manavgat Şelalesi, normalleşme süreciyle tatilcileri yeniden ağırlamaya başladı. Girişte maske takması zorunlu olan ve vücut ısıları ölçülen ziyaretçiler, hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu zamanlarda bile doğal ortamda hem serinliyor hem de seyir teraslarından şelalenin doğal güzelliğinin keyfini çıkarıyor. Birçok tatilci, özçekim yaparak yaşadıkları anı ölümsüzleştirirken, şelalenin maskotu olan papağanlarla da fotoğraf çektiriyorlar.

Haberin Devamı

Manavgat Şelalesi İşletme Tesisleri Müdürü Cengiz Bilgir, Covid-19 salgınını ardından şelale içerisinde sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde yeniden hizmet vermeye başladıklarını ve personele de gerekli eğitimleri verdiklerini söyledi. Manavgat Şelalesi'nin geçen yıl yaklaşık 2 milyon yerli ve yabancı turisti ağırladığını anlatan Bilgir, "Salgından en çok turizm sektörü etkilendi. Bölgemizdeki birçok otel halen kapalı. Şu anda salgın sebebiyle daha çok yerli misafirlere hizmet veriyoruz. Umudumuz, AB ve diğer ülkelerinde sınırları açması. Böylece yabancı misafirlerimize de hizmet vereceğiz" dedi.

 

Manavgat Kurban Bayramı için hazır

Manavgat Şelalesi olarak Kurban Bayramı'na yönelik hazırlıkları tamamladıklarını aktaran Bilgir, "Buraya gelen ziyaretçilerimiz muhteşem bir güzelliğin tadını çıkarıyor, keyfini yaşıyor. Biz de önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Kurban Bayramı için hazırlıklarımızı tamamladık. Misafirlerimizi Manavgat Şelalesi'nin doğal güzelliklerini görmeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı