TatilTuristlerin gözdesi Didim

Turistlerin gözdesi Didim

14.06.2012 - 10:22 | Son Güncellenme:

Havaların ısınması ile turizmin gözde merkezlerinden Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Altınkum Plajı, yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğradı.

Turistlerin gözdesi Didim

30 dereceye varan hava ve 18 derece deniz suyu sıcaklığı nedeniyle turistler bol bol denize girdi, eğlendi. İki İngiliz kadının denizin ortasında müziğin ritmine uyup dans etmesi herkesin ilgisi çekti.

İngiliz turistler Didim’i neden tercih ettikleri şeklinde bir soruya öncelikle Altınkum’un doğa üstü plajları, gece hayatı, Türklerin sıcak kanlılığı ve misafirperverliği olarak cevap verdiler. Bu sene yüzde yüze yakın doluluk bekleyen Didim otelleri ise gelişmelerden çok mutlu.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar