Teknoloji 300 metre yükseklikten düşen Galaxy S5 sağlam kaldı

300 metre yükseklikten düşen Galaxy S5 sağlam kaldı

15.08.2017 - 17:41 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy S5, 1000 feet (yaklaşık 304 metre) yükseklikteki bir uçaktan düştüğü halde mucizevi bir şekilde sağlam kalmayı başardı. Ayrıca telefon her şeyi kaydetmiş bir şekilde sahibine geri döndü.

300 metre yükseklikten düşen Galaxy S5 sağlam kaldı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Blake Henderson adlı bir adam, küçük uçağı ile uçtuğu sırada başka bir uçağın videosunu çekmeye çalışırken türbülansa girdi ve elindeki Galaxy S5'i 1000 feet yani yaklaşık 304 metre yükseklikten aşağı düşürdü. Enteresan olay şey ise bir bahçedeki çalıların içine düşen telefon zarar görmeyip her şeyi kaydetmeye devam etti.

YouTube'ta yayınlanan 11 dakikalık video, Henderson'ın uçağın içinden yakındaki uçakları kaydetmesi nedeniyle ilk birkaç saniyede net bir manzaraya sahip olduğunu gösteriyor. Telefon hızla düştüğünde, mavi ve yeşil bir bulanıklık görülüyor.

Bahçeye düşen telefon, dakikalarca kayıt yapmaya devam ederken en sonunda birisi tarafından keşfediliyor. Telefonu bulan kişi ve yanındaki kişinin diyalogları ise oldukça ilginç.

Haberin Devamı

Telefonu bulan kişi yanındaki kişiye “Oop işte telefonunuz” diyor. Adam da “Vay canına, oraya nasıl gitti? Bu benim telefonum değil. Benimki cebimde” diyor.

Adamın karısı telefonun fotoğraf ve videolarına baktı ve uçağı gördü. Daha sonra telefonu Henderson'a geri döndürmeyi başardı.