Teknoloji Akıllı Gözlüğe Seks Programı

Akıllı Gözlüğe Seks Programı

23.01.2014 - 09:06 | Son Güncellenme:

İnsan Google Glass'a hayret ediyor!

Akıllı Gözlüğe Seks Programı

Teknoloji dünyasına yön veren akıllı modellerinden biri olan Google Glass, teknoloji gündeminde yeniden popüler konulardan biri olmayı başardı. Tanıtıldığı günden bu yana kullanıcısı ve teknoloji tutkunları tarafından büyük bir beğeni kazanan Google Glass için özel uygulamalar geliştirilmeye devam ediliyor.

Haberin Devamı

Android işletim sistemini kullanan akıllı gözlükte, navigasyon, sosyal medya uygulamaları, hava durumu, anlık mesajlaşma ve bildirim uygulamalarının yanı sıra şimdi de üçüncü geliştiriciler tarafından fantastik uygulamalar hazırlanıyor. Uygulama geliştiricisi Sherif Maktabi tarafından geliştirilen “Sex With Google Glass” isimli uygulama, akıllı gözlük kullanıcılarını sevindireceğe benziyor.

Google Glass’ın ekranında “OK. Glass, It’s Time…” komutuyla çalıştırılan uygulama, sizin için açık konumdaki ışıkları kapatıyor ve seks pozisyonları hakkında fikirler veriyor. Video içeriklerinden de yararlanılabilen uygulama, 5 saate kadar video kaydı yapıp, bulut depolama alanınıza anında yollayabiliyor.