Teknoloji Apple bombayı patlatacak mı?

Apple bombayı patlatacak mı?

09.03.2015 - 14:39 | Son Güncellenme:

Uzun zamandır merakla beklenen Apple Watch bugün tanıtılıyor. Tanıtımı Milliyet.TV üzerinden canlı izleyebilir, Türkiye'de ilk Apple Watch sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gerekenler ise haberimizde...

Apple bombayı patlatacak mı

Apple’ın Apple Watch için düzenlediği bu etkinlikte kullandığı sloganı olan “saatlerinizi ileri alın” ifadesi de hem teknoloji anlamında hem de gerçek anlamda bir detayı içerisinde saklıyor. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan Apple etkinliğini Milliyet.TV'den canlı olarak izleyebilir ve Apple Watch kazanabilirsiniz.

Apple Watch Kazanmak İçin Yapmanız Gereken İse Çok Basit!

Haberin Devamı


1)Öncelikle şu an uygulama dünyasında en popüler etkinliklerden biri olan "Playback!" uygulamasını IOS cihazınıza indirmelisiniz.

2) Playback! uygulamasının içerisinde bulunan "Silikon Vadisi" sekmesinden Silikon Vadisi'ne ait sesi alarak 20 saniyelik bir video oluşturuyor ve kendi profilinizden paylaşıyorsunuz.

3) Silikon vadisinin canlı yayında sizlerle buluşturacağı Apple etkinliğini izleyerek etkinlik sonuna kadar Playback! uygulaması üzerinde paylaştığınız Silikon Vadisi içerikli videonun bolca beğeni almasını sağlıyorsunuz.

4) Etkinlik sonuna kadar en çok beğeniyi alan izleyicimiz, Milliyet.TV'den Apple Watch’u kazanma şansını yakalıyor.



Canlı yayını izlemeniz için son bilgiler Milliyet.com.tr, Milliyet.TV ve Silikonvadisi.tv üzerinden etkinlik saati öncesi paylaşılacaktır.