Teknoloji Apple Maps, iOS’ta Rakibini 3’e Katladı!

Apple Maps, iOS’ta Rakibini 3’e Katladı!

09.12.2015 - 16:23 | Son Güncellenme:

Bir süre önce iOS kullanıcıları ile buluşan Apple Maps, en büyük rakibi olan Google Maps'i 3'e katlamayı başardı. Tabi bu durum sadece iOS için geçerli... Google Maps'e karşılık olarak kendi...

Apple Maps, iOS’ta Rakibini 3’e Katladı

Bir süre önce iOS kullanıcıları ile buluşan Apple Maps, en büyük rakibi olan Google Maps'i 3'e katlamayı başardı. Tabi bu durum sadece iOS için geçerli... Google Maps'e karşılık olarak kendi harita uygulamasını geliştiren Apple, iPhone ve iPad gibi cihazlar için kullanıma sunduğu Apple Maps sayesinde oldukça güzel bir başarı yakalamışa benziyor. Zira sadece iOS kullanıcılarını baz alırsak, Apple Maps'in Google Maps'e göre 3 kat daha fazla kullanıldığını söylemek mümkün.

Haberin Devamı

Böylelikle en büyük rakibi Google'ı geçen Apple, bir nevi üzerinde uğraştığı uygulamasının meyvelerini toplamaya başladı. Tam olarak 2012 yılında hayata geçen ancak bu zaman aralığında epey büyük sorunlara ev sahipliği yapan Apple Maps, zamanla kendisini geliştirmeyi başarabildi. Hatta şimdilerde oldukça sorunsuz bir kullanım deneyimi yaşatan uygulama, elbette bunu uzun uğraşlar sonucunda elde edebildi. Konuyla ilgili ortaya çıkan bu bilgiler, güvenilir bir kaynaktan alındı olarak lanse edilmekte. Aynı raporda ayrıca uygulamanın geliştirilmesi için 3.000'den fazla kaynaktan bilgi alındığı açıklaması da yer almakta.