Apple Apple Türkiye'nin yeni iPad reklamında 5 Türk çocuk yer aldı

Apple Türkiye'nin yeni iPad reklamında 5 Türk çocuk yer aldı

17.04.2018 - 14:13 | Son Güncellenme:

Apple, yakın bir zamanda ekonomik iPad modelini satışa sunmuştu. Ekonomik iPad’in içerisinde daha çok çocuklar için yapılan eğitimler yer alıyordu. Bu bağlamda Apple Türkiye YouTube kanalın da Türk çocuklarının yer aldığı reklamları yayınlayarak yeni tabletini tanıttı.

Apple Türkiyenin yeni iPad reklamında 5 Türk çocuk yer aldı

Apple, geçmiş günlerde çıkardığı ekonomik iPad ile bir çok kullanıcısının gönlünü kazanmayı başardı. Bu yeni model çocukların eğitimine odaklanmalarını ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı oluyor. Bunun dışında yeni iPad’in yanında dokunmatik ekran üzerine hassas çizimler yapmaya olanak sağlayan Apple Pencil’da yer alıyor.

Haberin Devamı

Apple Türkiye, YouTube sayfasında yeni iPad’i, içerisinde Türk çocuklarının yer aldığı 5 farklı reklam ile tanıttı.

Şirketin paylaştığı 5 yeni videodaki çocukların hepsi, Türkiye’nin dört bir yanından yeni tablete yaptıkları çizimleri paylaşıyorlar. Firmanın uyguladığı reklam kurgusunun amacı yeni tabletin çocuklar için üretildiğini ön plana çıkartmak. Elbette bu tableti her yaş grubu aktif bir şekilde kullanabilir.

Apple daha önce de çocukların yaratıcılıklarını ön plana çıkarmak için reklamlar yayınlamıştı. Bu reklamlar arasında iPad Air kurgusu yer alıyor. iPad Air modeli için modern bilgisayarların yerini alacağını vurguluyan reklamda, başrol olarak genç bir yüz kullanılmıştı. Fakat son yayınlanan 5 reklamdaki Türk çocukları 7-13 yaş arasında seçilmiş.

Haberin Devamı

İşte Apple Türkiye sayfasında yayınlanan 5 reklam: