Teknoloji Apple, Yeni iPhone’u 9 Eylül’de Açıklayabilir!

Apple, Yeni iPhone’u 9 Eylül’de Açıklayabilir!

16.08.2015 - 10:04 | Son Güncellenme:

Ertelenecek mi? Açıklanacak mı? Adı ne olacak? soruları ile sürekli kafaları karıştıran Apple Yeni iPhone'u 9 Eylül tarihinde açıklayacak. Herhalde Apple’ın Eylül ayında düzenleyeceği büyük konferansı duymayan kalmamıştır. Bu konferansta...

Apple, Yeni iPhone’u 9 Eylül’de Açıklayabilir

Ertelenecek mi? Açıklanacak mı? Adı ne olacak? soruları ile sürekli kafaları karıştıran Apple Yeni iPhone'u 9 Eylül tarihinde açıklayacak. Herhalde Apple’ın Eylül ayında düzenleyeceği büyük konferansı duymayan kalmamıştır. Bu konferansta da yeni iPhone, iPad modelleri ve iOS 9’un yeni modeli duyurulacağı kesin. Ancak kesin olmayan bir bilgiye göre bu konferans 9 Eylül Çarşamba günü olabilir. Yeni modeller 2011’den beri hep bu tarihe yakın zamanlarda tanıtılıyor. Ayrıca konferansta göreceğimiz ürünlerden bir taneside yeni Apple TV. Yeni Apple TV’nin aslında bu seneki WWDC konferansında duyurulacağı bekleniyordu ama bu olmadı. Nedenleri arasında daha hazır olmadığı dedikodusu oldukça güçlü. 2012’den beri yeni modeli çıkmayan Apple TV’nin önemli ölçüde donanım olarak değişime uğrayacağı kesin.

Haberin Devamı

Apple’ın S modellerini göz önünde bulundurursak yeni modeller geçen yılki iPhone 6 modellerinin görünüş olarak aynısı olacak. Ancak radikal donanım değişiklikleri söz konusu. Bunların başında iste force touch teknolojisi geliyor.Bu teknoloji yeni MacBook ve MacBook Pro modellerinde var. Ayrıca yeni ürün olarak henüz dedikodu olan büyük ekranlı iPad Pro modelini görebiliriz. Ve son olarak ise uzun zamandır konuşulan ve beta kullanımda olan iOS 9’un getirecekleri yine merak konusu.