Teknoloji Bang & Olufsen lüks oyuncu kulaklığını tanıttı

Bang & Olufsen lüks oyuncu kulaklığını tanıttı

30.03.2021 - 15:15 | Son Güncellenme:

Bang & Olufsen Beoplay Portal adı verilen yeni kulaklığını tanıttı. Ses konusunda iddiasından bahsetmeye gerek olmayan kulaklığın, tasarımsal açıdan oldukça şık göründüğünü söylemek mümkün.

Bang & Olufsen lüks oyuncu kulaklığını tanıttı

Bang & Olufsen şık tasarımlı ürünleriyle dikkat çekerken bu ürün gamına bir de oyuncu kulaklığı ekledi. Kulaklığın fiyatı 500 dolar ve bu kulaklık en az Xbox Series X kadar pahalı. Şirket, ilk kablosuz oyun kulaklığı olan Beoplay Portal'ı duyurdu. Ürün, şirketin imza niteliğindeki sofistike tasarımına sahip ve ortalama kulaklıklara oranla daha fazla özelliğe sahip.

Haberin Devamı

BANG & OLUFSEN BEOPLAY PORTAL ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Kulaklık Xbox ekosistemi düşünülerek geliştirildiği için eşleştirme düğmesine basarak Series X, Series S, Xbox One'a veya Xbox Kablosuz adaptörünün takılı olduğu bir bilgisayara kolaylıkla bağlanabiliyor. Öte yandan diğer cihazlar için (Bluetooth adaptörünü veriyorsanız diğer konsollar dahil) Bluetooth 5.1 üzerinden eşzamanlı bağlantıyı da destekliyor. Bu şekilde, oyun seslerinden tamamen kopmadan çağrıları yanıtlayabiliyorsunuz.

Kulaklığın siyah, gri ve lacivert olmak üzere farklı renk seçenekleri bulunuyor. Kablosuz kulaklık modelinde uyarlanabilir aktif gürültü engelleme (ANC) ve bir konsola kablosuz olarak bağlandığında veya USB-C aracılığıyla bir PC'ye bağlandığında otomatik olarak etkinleştirilen bir oyun ses moduna (kulaklığın şarjını da aldığı bağlantı noktası) da sahip olduğunu belirtelim. Bunların ötesinde kulaklıkta 3,5 mm giriş bulunuyor. 

Haberin Devamı

Bang & Olufsen lüks oyuncu kulaklığını tanıttı

Bang & Olufsen Beoplay Portal modeli hem iOS cihazlarla hem de Android cihazlarla mobil uygulaması vasıtasıyla iletişim kurabiliyor. Cihazda sanallaştırılmış surround ses atmosferi için Dolby Atmos destekli 40 mm sürücülere yer verilmiş. Sade tasarımının altında 282 gram ağırlığında bulunuyor ve diğer Xbox kulaklıklarına kıyasla oldukça hafif olduğu anlamına geliyor. 

Bu oyun kulaklığı, hem Bluetooth hem de Xbox Kablosuz versiyonu üzerinden bağlandığınızda ve aktif gürültü giderme özelliğini kullandığınızda tek tam şarj ile 12 saate kadar dayanabilir. Sadece Bluetooth ve gürültü engelleme kullanıyorsanız, Bang & Olufsen 24 saate kadar kullanım sunabiliyor.