Teknoloji Bill Gates'in yasak aşkı hakkında şirketten ilk açıklama geldi

Bill Gates'in yasak aşkı hakkında şirketten ilk açıklama geldi

26.05.2021 - 10:20 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir Melinda ve Bill Gates çiftinin ayrılığı konuşuluyordu. En pahalı boşanmalardan biri olacağı söyleniyor ve Bill Gates hakkında ilginç bazı detaylar çıkmaya devam ediyor. En son şirket içinde yaşadığı yasak aşk hakkında bazı gelişmeler olmuştu.

Bill Gatesin yasak aşkı hakkında şirketten ilk açıklama geldi

Melinda ve Bill Gates çiftinin ayrılığının ardından daha görünür olan ABD'li insan kaçakçısı ve cinsel saldırı suçlarından hüküm giyen Jeffrey Epstein ile Bill Gates dostluğu gündeme bomba gibi düşmüştü. Melinda Gates bu arkadaşlığı onaylamazken, Bill Gates de zaman içinde 'bu arkadaşlıktan duyduğu pişmanlığı' anlatmıştı. Bunların ardından skandallar silsilesi devam ediyor. 

Haberin Devamı

GATES HAKKINDA İDDİALARA YENİ BİR YANIT

Bu ayın başlarında WSJ tarafından ortaya çıkartılan yasak aşk iddiası, ortalığı karıştırmıştı. Yıllar önce Microsoft'tan ayrıldığını açıklayan Gates, bu yeni iddialara göre şirket içinde yaşadığı yasak aşk sebebiyle ihraç edildi. Hal böyle olunca iddialar gündeme bomba gibi düştü. 

Bill Gatesin yasak aşkı hakkında şirketten ilk açıklama geldi

Wall Street Journal tarafından ortaya çıkartılan olayda, Gates bir kadın çalışanı ile evli olduğu dönemde cinsel ilişki yaşadı ve bunun yönetim kurulu tarafından öğrenilmesi sebebiyle ihraç edildi. İşte konu daha göndemdeki yerini korurken, Microsoft CEO'su Satla Nadella, konu hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bill Gatesin yasak aşkı hakkında şirketten ilk açıklama geldi

Microsoft CEO'su Satya Nadella, teknoloji devinin kurucu ortağı Bill Gates'in hakkında çıkan iddialarla ilgili tartışmalara ilk kez yanıt verdi. Nadella, CNBC'ye verdiği bir röportajda “2021 Microsoft'u 2000 Microsoft’undan oldukça farklı. Yalnızca benim için değil herkes için çok farklı. Çeşitlilik ve kapsayıcılık kültürünün gelişimi ise süper. Herkesin gördüğü bir sorunu dile getirme ve ortaya çıkartma konusunda herkes rahat olsun. Bu konuyu tam olarak araştırabilmemizi sağlayacağız.’’

Haberin Devamı

Sözlerine devam eden Nadela, ''20 yıl önceki bir olay bile gündeme gelebiliyor bu sorunu araştıracağız ve 'bu olayı ortaya çıkartan kişiyi' tatmin edecek bir şekilde harekete geçireceğiz'' diyerek sözlerini tamamlıyor.