Teknoloji Black Widow Filmi Gerçeğe Dönüşüyor

Black Widow Filmi Gerçeğe Dönüşüyor

11.05.2016 - 15:44 | Son Güncellenme:

Marvel’ın sevilen kahramanlarından biri olan Black Widow, gelen açıklamalara bakacak olursak kendi filmine kavuşmaya hazırlanıyor…

Black Widow Filmi Gerçeğe Dönüşüyor

Yenilmezler filminde karşımıza çıkan ve Marvel sinema evrenine hızlı bir giriş yapan Black Widow, oldukça beğeni toplamış ve hayran sayısını arttırmıştı. Tabi bu da Scarlet Johansson’ın da kattığı faydalar büyük. Var olan büyük hayran topluluğununu göz önünde bulunduran Marvel ekibi, nihayet film projesine olumlu yaklaşmakta. Sinema dünyasında daha çok yan karakter olarak karşımıza çıkmış olan kahraman, belirtilenlere göre tıpkı Iron Man ve Captain America filmleri gibi tekli bir şekilde kendisini beyaz perdede göstermiş olacak. Aslında bu haber daha önce iddia olarak ortaya çıkmıştı. Ancak bu kez bilginin çok daha güçlü olduğunu söyleyebiliriz.

Haberin Devamı
Marvel yeşil ışık yaktı

Şu sıralar beyaz perdede fırtına estiren Captain America: Civil War filminin tanıtımı için kameraların karşısına geçen Kevin Feige, burada verdiği röportaj esnasında Black Widow film projesine olumlu baktıklarını belirtti. 2019 yılına kadar vizyona girecek olan Marvel filmlerinin belirlendiğine dikkat çeken Feige, gişe konusunda bu zamana kadar çekingenlik gösterdiklerini ancak daha yaratıcı çözümler getirmek adına Black Widow filminin gelebileceğini belirtti. Bunun için bir süre daha net kararın alınmasını beklememiz gerekecek.

Sinema evreninin ana direği

Bu zamana kadar vizyona girmiş Marvel filmlerinde çalışan Kevin Feige, alınan büyük kararların arkasındaki isim olarak biliniyor. Bu nedenle bu evrenin ana direğini Feige olarak görmek pek de yanlış olmaz.

Marvel'in Filmi Ortadan Kayboldu