Teknoloji BlackBerry'nin suya dayanıklı yeni akıllı telefonu Motion'a ait ilk görüntü geldi

BlackBerry'nin suya dayanıklı yeni akıllı telefonu Motion'a ait ilk görüntü geldi

06.10.2017 - 11:24 | Son Güncellenme:

BlackBerry'nin yeni akıllı telefonu BlackBerry Motion'a ait ilk görüntü, Evan Blass tarafından paylaşıldı. Fiziksel bir klavyeye sahip olmayan BlackBerry Motion'ın diğer teknik özellikleri şu şekilde.

BlackBerrynin suya dayanıklı yeni akıllı telefonu Motiona ait ilk görüntü geldi

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

BlackBerry'nin Android'i kucaklama kararı, markayı eski ihtişamına geri getirmeyebilir, ancak umut verici bir başlangıç ??oldu. Klavye ile klasikçi tayfayı kendine çeken en son telefonu KeyOne birçok kişi tarafından beğenilmişti. Ancak takip ettiği şey, markanın tanımlayıcı fiziksel karakteristik özelliklerini bir kez daha tıkayabilir. En azından, yeni sızdırılmış modeli yaparlarsa. BlackBerry'nin yeni akıllı telefonu BlackBerry Motion'a ait ilk görüntü, Evan Blass tarafından paylaşıldı.

Şu ana kadar "Krypton" adıyla gelmesi beklenen cihazın gerçek ismi, Evan Blass tarafından paylaşıldı. Blass, Twitter üzerinden paylaştığı ve BlackBerry’nin yeni telefonu olduğunu iddia ettiği fotoğrafın açıklamasına ‘’Goodbye, Krypton.Hello, BlackBerry Motion.’ yazarak şirketin yeni akıllı telefonunun "Motion" ismi ile piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ad değişikliğinin KeyOne'ın da prototip aşamasında farklı bir unvana (Mercury) sahip olması nedeniyle görünce şaşırtıcı bir şey olmadığını söyleyemeyiz.

Haberin Devamı

Görünümü açısından, BlackBerry Motion mevcut çerçeve kullanılmayan eğilime uygun düşmüyor. Ayrıca gömülü bir BlackBerry logolu ev düğmesi var. 3.5mm kulaklık girişi de bulunuyor. Dolayısıyla birçok bakımdan klasik bir cihaz. Geleneksel Blackberry kalıplarında olmasa da. Yine de, bu şirketin diğer tanımlayıcı özelliklerinden uzaklaştığı anlamına gelmiyor. Motion, BlackBerry'nin kendine güvenen sağlam güvenlik yazılımını taşıyor ve görünüşte 26 saatlik muazzam bir pil ömrüne sahip. Ancak, teknik özelliklerin tam listesi hakkındaki ayrıntılar halen kıt.

BlackBrrey Motion’un beklenen donanım özellikleri ise şu şekilde:

  • Snapdragon 625 İşlemci (Snapdragon 626 da olabilir)
  • 1920X1080 Full HD Ekran
  • 4GB RAM
  • 4000mAh Batarya
  • Ana ekran tuşuna dahili parmak izi sensörü
  • IP 67 sertifikası

Telefonun ne zaman çıkacağı veya fiyatının ne olacağı hakkında ise şimdilik herhangi bir bilgi yok.