Oyun Dunyasi Bu Oyunun İndirilebilir İçerikleri Ücretsiz

Bu Oyunun İndirilebilir İçerikleri Ücretsiz

24.06.2015 - 13:55 | Son Güncellenme:

Her hafta olduğu gibi bu hafta da The Witcher 3’e özel ücretsiz indirilebilir içeriklerimiz açıklandı. Yeni bir görev ve Geralt için karizmatik bir zırh seti bizlerle olacak. CD Projekt RED’in aksiyon ve rol yapma oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt, REDengine 3 teknolojisiyle gözlerimizi şenlendirmeye devam ediyor.

Bu Oyunun İndirilebilir İçerikleri Ücretsiz

Her hafta olduğu gibi bu hafta da The Witcher 3’e özel ücretsiz indirilebilir içeriklerimiz açıklandı. Yeni bir görev ve Geralt için karizmatik bir zırh seti bizlerle olacak.

CD Projekt RED’in aksiyon ve rol yapma oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt, REDengine 3 teknolojisiyle gözlerimizi şenlendirmeye devam ediyor. Atımızın üzerinde maceradan maceraya atılıyor ve yepyeni hikayelere yelken açıyoruz. Kimi zaman insanlara yardım ediyor, kimi zaman ise daha acımasız bir witcher oluyoruz. Özünde oyun dünyasının en tatmin edici içeriklerinden biriyle baş başayız ve sevgili The Witcher 3: Wild Hunt, bu hafta “Skellige’s Most Wanted” isimli bir görevi bünyesine dahil edecek. Yanına da “Skellige Armor Set” ekleniyor.