Teknoloji Canon, KOBİ’lerle 'zirve’de buluştu

Canon, KOBİ’lerle 'zirve’de buluştu

24.12.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dijital görüntüleme teknolojilerinin lideri Canon, 13–14 Aralık 2007 tarihlerinde "Büyüme ve Kalkınma İçin KOBİ Stratejileri’ başlığı altında düzenlenen KOBİ Zirvesi’ne katılarak, küçük ve orta ölçekli kuruluşlar için geliştirdiği yenilikçi ve ekonomik çözümleri tanıttı.

Canon, KOBİ’lerle zirve’de buluştu

Giriş seviyesi kişisel kullanım amaçlı yazıcılardan yüksek kapasiteli ihtiyaçlara kadar cevap verebilen geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Canon, KOBİ Zirvesi’ndeki standında MF6580PL, MF4690PL, MF4150 çok fonksiyonlu lazer yazıcılar ve LBP5100 renkli lazer yazıcı ürünlerini sergiledi.

Canon, genellikle çok fonksiyonlu fotokopi makinesi çözümlerini özellikleri bakımından ağır ve pahalı bulan KOBİ’lere, geniş bir yelpazede ucuz ve fonksiyonel ürünler sunuyor. Canon’un tüm ürünleri, çift taraflı baskı özelliğine sahip olması sebebi ile kağıt tüketimini azaltıyor, hızlı ilk baskı özelliği sayesinde ise KOBİ’lere düşük enerji tüketimi sağlıyor. Bunlara ek olarak, MF4690PL ürünü, gelen faksların otomatik olarak ilgili kullanıcılara yönlendirilmesini sağlayan sistemi ile faksların basılmasına gerek kalmadan kağıt tasarrufu sağlıyor.