Teknoloji Crysis 3 Multiplayer Beta Duyuruldu

Crysis 3 Multiplayer Beta Duyuruldu

30.01.2013 - 16:10 | Son Güncellenme:

Haftanın en popüler oyun haberlerini Tamindir Oyun Gündemi ile sizlere aktarıyoruz.

Crysis 3 Multiplayer Beta Duyuruldu

Haftalık Oyun Haberleri - 30.01.2013

Haberin Devamı

1- Crysis 3 Multiplayer Beta Duyuruldu

Crytek, Crysis 3 için bir açık multiplayer beta başlatacağını duyurdu. 29 Ocak tarihinde başlayacak betaya isteyen herkes katılabilecek. Betanın kapanışı ise Şubat'ın 12'sinde olacak. 2- Dead Space 3'ün PC Versiyonu Hakkında Detaylar

Visceral Games, Dead Space 3'ün bir konsol portu olacağını ve fazladan teknik özellikler barındırmayacağını belirtti. PC versiyonu için ayarlanabilir grafik seçenekleri bulunacak. Ancak ekstra yüksek çözünürlük içeren ayarlar olmayacak. Ve oyun DirectX 11 desteğine de sahip olmayacak.

3- GTA 5'in Çıkış Tarihi 24 Mart Mı?

GTA 5'in çıkış tarihi için bir yanıt bu sefer de Microsoft'tan geldi. GTA 5'i Microsoft'tan ön sipariş eden bir kullanıcı, ne zaman elime geçer sorusuna, “oyunun çıkış ve dağıtım tarihi 24 Mart” cevabını aldı.

4- Playstation 3 için 2012'nin En Çok Satan 10 Oyunu

2012 yılı içerisinde Playstation 3 platformu için en çok satan 10 oyunu yayınlayan MCV'nin listesi Birleşik Krallık sınırlarını kapsıyor. Birinciliği FIFA 13'ün, ikinciliği ise Black Ops 2'nin aldığı listenin devamını Tamindir.com üzerinden görebilirsiniz.

Haberin Devamı

5- Homefront 2, Crytek Tarafından Geliştirilecek

THQ'nün iflasının ardından firmanın ev sahipliği yaptığı oyunlar ihaleyle satışa sunuldu. Homefront markası da bu oyunlar arasında yer alıyordu. İhalenin sonunda, Crysis serisi gibi kaliteli FPS oyunlarına imza atan Crytek, Homefront 2'nin haklarını satın almayı başardı.

6- 1 Milyar Euro Kazanca Ulaşan İlk Oyun FIFA Oldu

Birleşik Krallık bölgesinde bir ilke imza atan FIFA serisi, ilk kez bu bölgede 1 milyar euro kazanca ulaşan oyun markası olma ünvanını aldı. Tabii ki tek bir oyunla bu başarıyı yakalamayan FIFA'nın bu kazanca ulaşmasını sağlayan 40 oyunu bulunuyor.

7- League of Legends Türkiye'de 1 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Geçtiğimiz eylül ayında kazandığı Türkçe seslendirmeleriyle büyük bir beğeni toplayan League of Legends'ın ülkemizdeki sunucuları tam 1 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaşmayı başardı.

8 - Resident Evil 6 için 2 Yeni İçerik Duyuruldu Konsollara çıkışının ardından birkaç ay geçen Resident Evil 6 için yeni bir DLC duyuruldu. Siege isimli DLC, size hem oyunda yer alan ana karakterleri hem de zombileri kontrol etme şansı veriyor. 9- God of War Ascension Dublaj Kadrosu Belli Oldu

God of War Ascension'ın tamamen Türkçe olarak ülkemize geleceği bundan bir süre önce
haber olmuştu. Altyazı ve dublaj seçenekleri barındıracak oyun için seslendirme kadrosu da açıklandı.

Kratos – Zeki Atlı Castor – Levent Ünsal Archimedes – Ayhan Kahya Gaia - Betül Arım tarafından seslendirilecek. 10- Assassin's Creed 3 – Tyranny of King Washington DLC Çıkış Tarihi

3 bölüm halinde çıkacak Tyranny of King Washington DLC'sinin ilk bölümü için verilen çıkış tarihi Kuzey Amerika için 19 Şubat, Avrupa içinse 22 Şubat olarak belirlendi. İçerik PC, Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkacak.