Teknoloji DİKKAT! Türkiye App Store ‘a Zam Geliyor…

DİKKAT! Türkiye App Store ‘a Zam Geliyor…

08.07.2015 - 12:17 | Son Güncellenme:

Türkiye 'deki Apple kullanıcılarını üzecek haber resmi olarak açıklandı. Yarından itibaren App Store 'a zam geliyor... Bu haberimiz aslında birçok kişiyi şaşırtmayacaktır çünkü hemen hemen ayda bir benzine gelen zamdan...

DİKKAT Türkiye App Store ‘a Zam Geliyor…

Türkiye 'deki Apple kullanıcılarını üzecek haber resmi olarak açıklandı. Yarından itibaren App Store 'a zam geliyor... Bu haberimiz aslında birçok kişiyi şaşırtmayacaktır çünkü hemen hemen ayda bir benzine gelen zamdan dolayı zam haberlerine alışık bir milletiz. App Store’da yer alan uygulamaların fiyat konusunda zam geleceği ise Apple 'ın uygulama geliştiricilerine atmış olduğu mail sonrası ortaya çıktı. İlk olarak Türkiye 'deki geliştiricilere gelen mailin ardından Meksika, Güney Afrika ve Güney Kore gibi ülkelerde de App Store 'a gelen zam mailleri bir anda gündeme oturdu.

Haberin Devamı

Önümüzdeki 36 saat içerisinde App Store’daki uygulamaların zamlanacağını mail ile duyuran Apple, diğer ürün ve hizmetleri konusunda bir açıklama yapmadı. Başka bir deyişle eğer indirmek istediğiniz bir uygulamada indirim bekliyorsanız daha fazla beklemeden zam öncesi benzin alır gibi App Store 'a gidip ihtiyaç duyduğunuz uygulamaları bugün indirebilirsiniz.