Teknoloji Elon Musk son sahip olduğu evini de elden çıkarttı! Milyarder artık evsiz

Elon Musk son sahip olduğu evini de elden çıkarttı! Milyarder artık evsiz

14.06.2021 - 17:35 | Son Güncellenme:

Elon Musk yeni bombasını Twitter üzerinden paylaştı. Bu paylaşıma göre milyarder, son evini de satıyor ve artık resmi olarak evsiz olacak.

Elon Musk son sahip olduğu evini de elden çıkarttı Milyarder artık evsiz

Elon Musk özellikle Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Daha önce ABD’de sızdırılan ve vergi beyannamelerine dayanan araştırma, Jeff Bezos ile Elon Musk gibi dünyanın en zengin isimlerinin çok düşük gelir vergileri ödediğini ortaya çıkardı. ABD’deki en zengin isimlerin, çalışanlarından bile daha az gelir vergisi ödediği iddia edilmiş konu hakkında soruşturma başlatılmıştı. 

Haberin Devamı

29 MİLYON DOLARA SATMIŞTI, ŞİMDİ İSE SON EVİNİ SATIYOR

Elon Musk yeni bombasını Twitter üzerinden patlattı. Mal varlığı ve serveti hakkında yaşanan eleştirilerden kaynaklı olarak geçen yılın mayıs ayında evlerinin ve mal varlıklarının tamamını satacağını duyurmuştu.

Bu duyurunun ardından aynı dönemde 29 milyon dolara malikanesini satan Musk, yeni evin sahibini de NetEase adlı oyun şirketinin kurucusu William Ding olduğunu açıklamıştı. Kendisi gibi bir milyarder olan Ding, Musk için manevi değeri oldukça yüksek olan evi satın almış oldu. Musk yeni yaptığı Twitter paylaşımıyla elindeki son evini de satılığa çıkarttığını duyurdu. 

Son evini satılığa çıkartırken çok daha büyük bir ailenin yaşaması gerektiğini söyleyen Musk, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.