Teknoloji Evleri Akıllı Hale Getiren Amazon Echo Satışa Sunuldu

Evleri Akıllı Hale Getiren Amazon Echo Satışa Sunuldu

24.06.2015 - 17:11 | Son Güncellenme:

Evini dize getirmek isteyenler adına üretilen Amazon Echo, çok yakında kullanıcılara ulaşacak, detaylar haberimizde... Zaman geçtikçe artan akıllı ev modeli, artık çok daha kolay bir şekilde elde edilebilecek. Bu konu adına...

Evleri Akıllı Hale Getiren Amazon Echo Satışa Sunuldu

Evini dize getirmek isteyenler adına üretilen Amazon Echo, çok yakında kullanıcılara ulaşacak, detaylar haberimizde... Zaman geçtikçe artan akıllı ev modeli, artık çok daha kolay bir şekilde elde edilebilecek. Bu konu adına işe girişen ünlü alışveriş devi Amazon, geliştirdiği otomasyon sistemi Echo'yu satışa sundu. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru duyurulan Echo, bir anda rağbet gören ürün konumuna yerleşmişti. Siparişleri kontrol altında tutmak için davetiye sistemini benimseyen Amazon, Prime üyelerini dahi ürün adına beklemede tutmuş ve uzun bir liste oluşturmuştu. Hala daha ürün adına çokça istek alan Amazon, nihayet cihaz adına bir adım attı. An itibariyle Echo'yu Amazon üzerinden sipariş edebilirsiniz.

Haberin Devamı

179.99 dolar karşılığında satışa çıkan Echo, 14 Temmuz 2015 tarihinde gönderim sürecine geçecek. Yani şu an sipariş alan Amazon, alıcılara ürünü 14 Temmuz itibariyle kargolamaya başlayacak. Bünyesinde geniş bir hoparlör taşıyan Echo'nun en dikkat çekici özelliği ise Alexa adlı bir sesli asistan ile geliyor oluşu. Bu sesli asistan sayesinde Amazon'dan alışveriş yapabilecek ve evin bağlantılı olan köşelerini sesimiz ile kontrol edebileceğimiz. Yeni nesil teknoloji olarak da adlandırabileceğimiz Echo, açıkçası birkaç değişiklik ile şimdiki evlere kolayca uyum sağlayabilecek yeteneklere sahip. Geniş mesafelerden sesimizi algılayabilecek olan Echo, 360 derece ses çıkışı ile de kendisini kolayca işitmemizi sağlayacak. Ürün adına yayınlanan tanıtım niteliğindeki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.