Teknoloji Eyfel Kulesine Gitmek İster Misiniz? Hem de Ücretsiz!

Eyfel Kulesine Gitmek İster Misiniz? Hem de Ücretsiz!

17.07.2013 - 11:40 | Son Güncellenme:

Dünyanın en çok ziyaret edilen kulesi unvanına sahip Eyfel Kulesini siz de görmek istiyorsunuz ancak buna ayıracak ne vaktiniz ne de paranız mı var? Hiç üzülmeyin Google sizi istediğiniz an Paris’e Götürüyor!

Eyfel Kulesine Gitmek İster Misiniz Hem de Ücretsiz

Geçtiğimiz pazartesi günü Google Street View’e yeni bir özellik eklendi ve tüm herkes Paris’e hücum etti.

Haberin Devamı

Google çalışanlarının hazırlamış olduğu bu eşsiz servis Google Street View’den farklı olarak Eyfel Kulesinin adım adım görüntülenmesi ile oluşturuldu. Size sanki Eyfel Kulesine tırmanıyormuş hissi veren bu servis sayesinde hem zamandan hem de seyahat masraflarından kurtulmuş oluyorsunuz.

Tabi ki tam olarak gidip görmenin yerini tutmaz ancak Paris sokaklarında yaşanan kapkaç, hırsızlık olaylarından çekinen, yükseklik korkusu bulunan ve seyahat şansı bulunmayan kişiler için oldukça cezbedici bir seçenek.

Google çalışanlarının hazırlamış olduğu bu servis sizlere Eyfel Kulesi hakkında tarihi bilgiler, fotoğraflar ve taslak planlar sunmakla birlikte sizi Eyfel Kulesine tırmandırırken essiz manzara eşliğinde sizleri yerden yaklaşık 305 metre yüksekliğe çıkarıyor.

Haberin Devamı

İster Eyfel Kulesine daha önce gitmiş ya da gitmemiş olun, sizi oldukça heyecanlandıracak bu servis ile Eyfel Kulesini keşfetmeye hazır mısınız?