Teknoloji Galaxy Note 7 Edge Video ile Görüntülendi

Galaxy Note 7 Edge Video ile Görüntülendi

21.07.2016 - 16:59 | Son Güncellenme:

Samsung’u yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 7 Edge hakkında detaylar ortaya çıkarken Galaxy Note 7 Edge video ortalığı karıştırdı.

Galaxy Note 7 Edge Video ile Görüntülendi

Samsung yeni nesil amiral gemisi Note 7‘yi 2 Ağustos’ta yapacağı bir etkinlikle tüm dünyaya tanıtacak. Aynı gün satışa sunulacak olan Galaxy Note 7‘nin 2 farklı versiyon ile geleceği belirtilmekte. Galaxy Note 7 Edge Video ile karşımıza çıkması oldukça şaşırtıcı oldu. Bunun gerçek olup olmadığı tabii ki tam bir muamma ama videoya bakınca bunun oldukça gerçek olduğunu görebiliyoruz.

Haberin Devamı
Galaxy Note 7 Edge Video

Akıllı telefon pazarında oldukça büyük bir ses getireceğini düşündüğümüz yeni nesil Galaxy Note 7 Edge‘nin teknik özellikleri ile de büyük bir fark yaratacağına inanıyoruz. Telefonda özellikle videoda da gördüğümüz üst tarafta bulunan 3 deliğin ne olduğu ile ilgili ciddi bir tartışma var. Birçok kişi bu deliklerin göz (iris) tarayıcı olduğunu düşündüğünü biliyoruz ama bu teknolojinin hazır olmadığı da ortadaki en önemli gerçeklerden birisi. Geçtiğimiz aylarda alınan bu patentin bu kadar kısa bir süre içinde telefonlarda kullanılmaya başlanması Galaxy S5‘in parmak izi okuma sensöründe yaşanan sorunların tekrar ortaya çıkabileceğinin de bir göstergesi oluyor.