Teknoloji Galaxy Note 7 sahipleri Note 8'i daha ucuza alacak!

Galaxy Note 7 sahipleri Note 8'i daha ucuza alacak!

24.08.2017 - 15:34 | Son Güncellenme:

Samsung, dün yeni cihazı Note 8'i resmi olarak tanıttı. Şimdiyse Galaxy Note 8, daha önceden Galaxy Note 7 alan kullanıcılara büyük bir indirimle sunulacak.

Galaxy Note 7 sahipleri Note 8i daha ucuza alacak

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 sonunda tanıtıldı. Galaxy Note 7 hüsranından sonra kullanıcıların merakla beklediği Note 8, New York’ta yapılan görkemli bir lansmanla kullanıcıların karşısına çıktı. Biz de cihazı canlı yayınla sizlere anlattık. Duyurunun ardından Samsung, Galaxy Note 7 sahiplerini sevindirecek kampanya daha duyurdu.

Galaxy Note 7 sahipleri serinin yeni duyurulan cihazı Galaxy Note 8’e indirimli bir şekilde sahip olabilecek. İlk etapta ABD için düzenlenen kampanyada Samsung kullanıcıların ellerindeki Note 7'leri 425 dolara kadar yani yaklaşık 1500 TL’ye geri alacak. Ancak bunun için önce Samsung’un kullanıcıları kampanya katılımına uygun görmesi gerekiyor. Başvuru süreci ise şimdilik belirsiz.

Haberin Devamı

Note 8'in 4999 TL olan Türkiye fiyatı karşısında bahsi geçen kampanya fazlasıyla yararlı olabilir. Kim bilir belki Samsung, daha önce Galaxy S8'in çıkışından bir ay sonra yaptığı indirimi Note 8 için de yapabilir.