Teknoloji Galaxy Note 9, hediye AKG kulaklıkla geliyor

Galaxy Note 9, hediye AKG kulaklıkla geliyor

08.08.2018 - 10:33 | Son Güncellenme:

Galaxy Note 9'u ön siparişle alanlara iki farklı hediye seçeneği sunulacak. 299 dolarlık AKG Y50 BT kablosuz kulaklık veya 15 bin Fortnite V-Bucks olarak belirlenen hediyeler alınmak istenmediğinde, kullanıcılara 99 dolarlık indirim yapılacak. Peki Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar olacak?

Galaxy Note 9, hediye AKG kulaklıkla geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung Galaxy Note 9 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Wan997 adlı Reddit kullanıcısı, bir Samsung çalışanından elde ettiğini bilgileri internette paylaştı. Buna göre Galaxy Note 9'u ön siparişle alanlara iki farklı hediye seçeneği sunulacak. 299 dolarlık AKG Y50 BT kablosuz kulaklık veya 15 bin Fortnite V-Bucks olarak belirlenen hediyeler alınmak istenmediğinde, kullanıcılara 99 dolarlık indirim yapılacak.

Galaxy Note 9, hediye AKG kulaklıkla geliyor

AKG kulaklığın yer aldığı kutu ön siparişe özel olacak. Kutu içeriğinde bir adet HDMI kablosu da bulunuyor. Reddit kullanıcısı bunların dışında Samsung farklı renk seçeneklerine sahip S-Pen'leri satışa sunacağını da söyledi. S-Pen, yalnızca 40 saniyelik şarjla 30 dakika çalışacak. Aynı zamanda S-Pen'in üzerindeki buton deklanşör görevi görecek ve bu düğmeye çift basılması durumunda, kamera modlarını değiştirecek. Son olarak Galaxy Note 9, Note 8'in kılıflarına da sığabilecek.

Haberin Devamı

Galaxy Watch cephesinde neler var?

Kaynağa göre Samsung Galaxy Watch (eskiden Gear S4 olarak piyasaya sürülmesi bekleniyorsu) 46mm ve 42mm boyutlarında geliyor. 46mm, 7 güne kadar pil ömrü sunacak.

Galaxy Watch yeni Rose Gold rengi de sunacak ve 40 egzersiz moduna sahip olacak.

Sonunda Galaxy Watch, Samsung Pay için herhangi bir manyetik güvenli iletim teknolojisine sahip olmayacak ve bunun yerine ödemeleri gerçekleştirmek için NFC kullanacak.

Galaxy Note 9'un fiyatı cep yakacak

Galaxy Note 9, Snapdragon 845 veya Exynos 9810 işlemci, 6GB RAM, 128GB veya 512GB depolama alanı seçenekleriyle gelecek. Peki Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar olacak?

Roland Quandt, Galaxy Note 9’un fiyatını sızdırmayı başardı. Buna göre Galaxy Note 9'un 128GB’lık sürümü İngiltere'de 899 sterlin, 512GB’lık sürümü ise 1099 sterlin fiyata sahip olacak.

Samsung, Galaxy Note 9'u Galaxy Watch ile 9 Ağustos'ta duyuracak. Ön siparişlerin 14 Ağustos'ta, sevkiyatların ise 24 Ağustos'ta başlaması bekleniyor.